ПОПЕРЕДЖЕННЯ! Елітний чорний чай Дикий Шу Пу Ер 200 г + 50 г у подарунок!
- Під замовлення
385 ₴
Чай ТМ "Османтус"
Елітний чорний чай Дикий Шу Пу (12 років) Ер 200 г + 50 г у подарунок!
Фасування чаю від імпортера тм "Османтус" — фольгований (або пропіленовий) пакет герметичної спайки!
Також Ви можете купити Китайський чай:
Чорний чай Золотий Юннань 200 г + 50 г у подарунок!
Чорний чай Пуер (пу тар) Розсипний 5 років 200 г + 50 г у подарунок!
Чорний елітний чай Золота Равлик 200 г + 50 г у подарунок!
У давнину пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного рівня. Тому, у 70-ті роки 20 століття, була придумана технологія прискореного старіння (ферментації) пуера. Так з'явилося два основні типи пуеру — виготовлений за традиційною технологією — «сирой пуер» — Шен Пу Ер, і, за прискореною технологією — «приготовлений пуер». Обидва пуери мають більш-менш однаковий набір корисних властивостей і відрізняються нюансами смаку й аромату, і то лише на початковому, недалекому від завершення виробничого процесу, етапі ферментації. Сирий пуер цікавий тим, що ступінь його ферментації довгий час (2-3 роки) можна контролювати самостійно. Згодом гіркота та грубість свіжого листа замінюється вишуканістю й легкою гіркуватістю. Пуер — постферментований чай, що пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що передбачає трансформацію його в продукт, чудовий від звичайного чорного чаю за його хімічним складом і корисними властивостями. Це чорний чай з китайської чайної класифікації. В українській класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв.
Заварювання:
Як і будь-який чай — пуер вимагає витримки стандартних дозувань і дотримання кількох правил заварювання. В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.
Промивається дуже швидко, кипить водою, у такий спосіб досягається видалення пилу та дезінфекція. За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини — 2-3 рази.
-------
За старих часів пуер ферментовані під час транспортування і передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту і скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного рівня. Тому, в 70-і роки 20 століття, була придумана технологія прискореного старіння (ферментації) пуеру. Так з'явилося два основних види пуеру - виготовляється за традиційною технологією - «сирий пуер» - Шен Пу Ер, і, за прискореною технологією - «приготований пуер». Обидва пуеру володіють більш-менш однаковим набором корисних властивостей, і відрізняються нюансами смаку і аромату, і то лише на початковому, що не далекому від завершення виробничого процесу, етапі ферментації. Сирий пуер цікавий тим, що ступінь його ферментації довгий час (2-3 роки) можна контролювати самостійно. Згодом гіркоту і грубість свіжого листа замінюється вишуканістю і легкою гіркуватістю. Пуер - пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що припускає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю по його хімічним складом і корисними властивостями. Це чорний чай з китайської видової чайної класифікації. В українській класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв.
заварювання:
Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних доз, і дотримання декількох правил заварювання. В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.
Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Виробник | Османтус |
Країна виробник | Китай |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Чорний чай |
Склад чаю | Моночай |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Користувацькi характеристики | |
Наявність | в наявності |
Стан | нове |
Упаковка | Пакет герметичній спайки |
- Ціна: 385 ₴