Кошик
496 відгуків
К КАЖДОЙ МЕДНОЙ ТУРКЕ ДЛИННАЯ ЛОЖКА В ПОДАРОК!Турка с ложкой

KAVA.NET.UA - Медные турки, кофе, чай и аксессуары

Коричневий цукор з імбиром (червоний тростинний цукор) 500 грам

  Коричневий цукор з імбиром (червоний тростинний цукор) 500 грам, фото 1
 Коричневий цукор з імбиром (червоний тростинний цукор) 500 грам, фото 2  Коричневий цукор з імбиром (червоний тростинний цукор) 500 грам, фото 3
В наявності

270 грн.

Купити
  • +380 показати номер +380633050520
  • +380505717414
  • Контакти
    • Телефон:
      +380633050520
      +380505717414
    • Контактна особа:
      Олег
    • Адреса:
      ул. Малиновского 11, Запоріжжя, Запорізька область, Україна
    • Email:
      bananeiro04@gmail.com
  • Умови повернення та обміну

Ви можете оплатити замовлення он-лайн:

  
  
  

КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ КОРИЧНЕВОГО ЦУКРУ ФУАНЬ З імбиром.

500 грам

Фуань ча з імбиром корисний своїм впливом на серцево-судинну систему організму, він розріджує кров, зміцнює серцевий м'яз і судини. Так само дуже корисний для травлення, виводить токсини, очищає печінку, стимулює діяльність мозку і здатний посилювати потенцію. Імбирний чай містить велику кількість вітаміну С, тому так само можна застосовувати в лікуванні застуди та грипу. До складу імбиру входить вітамін А, вітаміни групи В і амінокислоти, а так само мінерали (залізо, калій, фосфор, цинк і магній) Так само імбир незамінний при схудненні, оскільки ефірні масла, які знаходяться у складі імбиру, прискорюють обмінні процеси в організмі. Регулярне вживання такого напою оздоровить, захистить від хвороб і додасть сил.

Коричневий цукор рекомендується:

  • для поліпшення складу і якості крові та її функцій;
  • незамінний для нормалізації менструального циклу;
  • допомагає швидко відновлюватися в післяпологовий період;
  • призначається в період лактації та вагітності для кращого формування плоду;
  • покращує (омолоджує) структуру шкіри (м'яких тканин) і кровоносних судин (капілярів).

Загалом, це його основні лікувальні властивості, які як ви помітили, стосуються більше жіночого здоров'я.

Тепер, про додаткові корисні властивості коричневого цукру

  • відновлює сили після фізичної і розумової навантажень;
  • має зігріваючу та теплорегулюючі ефектом (може застосовуватися при лихоманці, лихоманці);
  • покращує роботу шлунку і жовчного міхура;
  • застосовується при болях в горлі та кашлю;
  • найцікавіше, вживання коричневого цукру зменшує тягу до алкоголю і покращує самопочуття при алкогольному сп'янінні (похмілля).

ЯК ПРИЙМАТИ КОРИЧНЕВИЙ ЦУКОР

Немає нічого простіше.

Цукор Фуань з лікувальними властивостями, тому його бажано приймати в першій половині дня, ну або принаймні за 3-4 години до сну.

На склянку 200мл. візьміть 10-15г. цукру (це невеликий шматочок, який поміщається на чайну ложку) і залийте окропом (95-100С). Розмішайте до повного розчинення (3-5 хвилин).

Денна норма для дорослої людини це 30-40г. в добу.

У Китаї їм ефективно замінюють звичайний білий цукор, люди, які хочуть, але не можуть відмовитися від солодощів, оскільки він містить значно менше сахарози, ніж звичайний цукор.

Його можна вживати чай або каву. В цьому разі, не намагайтеся класти його більше зазначеної норми, так як він менш солодкий, ніж звичайний цукор і вам захочеться покласти його більше, але не забувайте, цей цукор ви приймаєте для користі, а не тільки для смаку.

Думаю, смак лікувального коричневого цукру вам сподобається. Він дуже приємний з кавово-шоколадними відтінками, його навіть називають «Азіатським шоколадом».

Вот так. И сахар может лечить, если это настоящий коричневый сахар, а теперь как выглядит этот настоящий сахар.

КОРИЧНЕВЫЙ САХАР ФУАНЬ ЧА С ИМБИРЕМ

Новый продукт для Украины, продукт для здоровья. Предлагаем вашему вниманию - коричневый (тростниковый) сахар из Фуань.

Фуань - это город в провинции Фуцзянь, где производят коричневый (красный) сахар из тростника с лечебными свойствами. Так сложилось, что этот округ является одним из первых мест, где стали производить и продавать лечебный коричневый сахар в Китае.

Вообще, его производство берет свое начало еще с 11 века. В общем, древняя технология.

Конечно, изготавливается коричневый (красный) сахар, так же, как и большая часть обычного сахара из сахарного тростника, НО технология отличается от традиционной.

Главный принцип технологии изготовления заключается в том, что при изготовлении коричневого тростникового (красного) сахара из него не удаляется тростниковая масса (меласса) и благодаря особой технологии, знаниям и опыту мастера, сахар получается со всеми полезными микроэлементами и витаминами. Да, да, оказывается сахар может быть полезным и даже лечебным, если это настоящий коричневый сахар из тростника.

Это кропотливая технология производства и обязательно с использованием человеческих ресурсов, т.к. только настоящий мастер - сахородел знает, в какой момент закончить один процесс и начать другой. На это требуется большой опыт. Это ответственный труд, от которого зависит получится сахар или нет.

Продажа и производство коричневого сахара в Китае очень ограничена из-за сложной технологии (знаний) и ручного труда, поэтому его стоимость гораздо выше обычного сахара, а так же из-за его целебных свойств.

Характеристики
Основні
Країна виробник   Китай
Вага 500 г
Упаковка Пластиковая банка
Користувацькі характеристики
Наличие в наличии
Состояние новое
Інформація для замовлення
  • Ціна: 270 грн.