Коричневий цукор з імбиром (червоний тростинний цукор) 500 грамів
- Немає в наявності
299 ₴
ПОЛЕЗНІ ВОЙСТІВКИ КОРИННОГО САХАРА ФУАНЬ З імбиром.
500 грамів
Фуань ча з імбиром корисний своїм впливом на серцево-судинну систему організму, він розріджує кров, зміцнює серцевий м'яз і судини. Також дуже корисний для травлення, виводить токсини очищає печінку, стимулює діяльність мозку та може посилювати потенцію. Імбирний чай містить велику кількість вітаміну С, тому так само можна застосовувати в лікуванні застуди та грипу. До складу імбиру входить вітамін А, вітаміни групи B і амінокислоти, а також мінерали (залізо, калій, фосфор, цинк і магній) так само імбир незамінний під час схуднення, оскільки ефірні олії, які містяться в складі імбиру, прискорюють обмінні процеси в организме. Регулярне вживання такого напою оздоровить, захистить від хвороб і додасть сил.
Коричневий цукор рекомендується:
- для поліпшення складу та якості крові та її функцій;
- незамінний для нормалізації менструального циклу;
- допомагає швидко відновлюватися в післяпологовий період;
- призначається в період лактації та вагітності для кращого формування плода;
- покращує (омолоджує) структуру шкіри (м'яких тканин) і кровоносних судин (капілярів).
Загалом, це його основні лікувальні властивості, які, як ви помітили, стосуються більше жіночого здоров'я.
Тепер про додаткові корисні властивості коричневого цукру
- відновлює сили після фізичного та розумового навантажень;
- має зігрівальний і терморегулювальний ефект (може застосовуватися у разі лихоманки, ознайки);
- покращує роботу шлунка та жовчного міхура;
- застосовується у разі болів у горлі та кашлі;
- найцікавіше, вживання коричневого цукру зменшує тягу до алкоголю та покращує самопочуття в разі алкогольного сп'яніння (похмілля).
ЯК ПРИЙМАТИ КОРІЧНИЙ САХАР
Немає нічого простішого.
Цукор Фуань із лікувальними властивостями, тому його бажано вживати в першій половині дня, ну або принаймні за 3-4 часа до сна.
На склянку 200 мл. візьміть 10-15г. цукру (це невеликий шматочок, який поміщається на чайну ложку) і залийте окропом (95-100С). Розмішайте до повного розчинення (3-5 минут).
Денна норма для дорослої людини — це 30-40г. на добу.
У Китаї ним ефективно замінюють звичайний білий цукор, люди, які хочуть, але не можуть відмовитися від солодощів, тому що він містить набагато менше цукрози, ніж звичайний цукор.
Його можна вживати в чай або каву. У цьому разі не намагайтеся класти його більше за зазначеної норми, оскільки він менш солодкий звичайного цукру й вам захочеться покласти його більше, але не забувайте, цей цукор ви приймаєте для користі, а не тільки для смаку.
Пізнаю, смак лікувального коричневого цукру вам сподобається. Він дуже приємний із кавово-шоколадними відтінками, його навіть називають «Азіатським шоколадом».
Ось так. І цукор може лікувати, якщо це справжній коричневий цукор, а тепер має вигляд цього справжнього цукру.
КОРИЧНИЙ САХАР ФУАНЬ ЧА З ІМБІreМ
Новий продукт для України, продукт для здоров'я. Пропонуємо до вашої уваги — коричневий (тростинний) цукор із Фуань.
Фуань — це місто в провінції Фуцзянь, де виробляють коричневий (червоний) цукор із тростини лікувальними властивостями. Так вийшло, що цей округ є одним із перших місць, де стали виробляти та продавати лікувальний коричневий цукор у Китаї.
Загалом, його виробництво бере свій початок ще з 11 століття. Загалом, давня технологія.
Звичайно, виготовляється коричневий (червоний) цукор, так само, як і велика частина цукру з цукрової тростини, НО технологія відрізняється від традиційної.
Головний принцип технології виготовлення полягає в тому, що під час виготовлення коричневого тростинного (червоного) цукру з нього не видаляється тростинна маса (меласа) і завдяки особливій технології, знанням і досвіду майстра, цукор виходить з усіма корисними мікроелементами та вітамінами. Так, так, виявляється цукор може бути корисним і навіть лікувальним, якщо це справжній коричневий цукор із тростини.
Це копітка технологія виробництва й обов'язково з використанням людських ресурсів, тому що тільки справжній майстер — сарородел знає, у який момент закінчити один процес і почати інший. На це потрібен великий досвід. Це відповідальна праця, від якої залежить вийде цукор чи ні.
Продаж і виробництво коричневого цукру в Китаї дуже обмежена через складну технологію (знай) і ручну працю, тому його вартість набагато вища від звичайного цукру, а також через його цілющі властивості.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 500 г |
Упаковка | Пластикова банка |
Користувальницькі характеристики | |
Наявність | в наявності |
Стан | нове |
- Ціна: 299 ₴