Кошик
562 відгуків
Працюємо без вихідних з відправкою в день замовлення до 15Набори чаю та кави
KAVA.NET.UA - подарункові набори чаю та кави, мідні турки, натуральна кава, елітний чай та аксесуари
+380 (50) 571-74-14

Зелений чай Чан мі (Ресниці красуні) 200 г + 50 г у подарунок!

+ 50 грамм
  • В наявності

142 

+380 (50) 571-74-14
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Зелений чай Чан мі (Ресниці красуні) 200 г + 50 г у подарунок!
Зелений чай Чан мі (Ресниці красуні) 200 г + 50 г у подарунок!
142 
В наявності
+380 (50) 571-74-14
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

alt

Чай ТМ "Османтус"

Зелений чай Чан Мі (Ресниці красуні) 200 г + 50 г у подарунок!

Фасування чаю від імпортера тм "Османтус" — фольгований (або пропіленовий) пакет герметичної спайки!

Також Ви можете купити Китайський зелений чай:

Зелений чай Зелена Равлик 200 г + 50 г у подарунок!

Зелений чай Зелений Високогірний 200 г + 50 г у подарунок!

Зелений чай Зелений порошок extra 200 г + 50 г у подарунок!

Також Ви можете купити Кенійський зелений чай:

Зелений чай Кенія Малаїка 200 г + 50 г у подарунок!

 

 

Легендарний зелений китайський чай, що заслужив свою назву завдяки способу скручування чайного листа, і за одночасно сильна тонізувальна дія та насичений гармонійний смак.

Один зі способів заварювання зеленого класичного чаю:

Порція: Чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова — на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини за температури 95 °C. Особливі умови: можна заварювати двічі-тричі.

Зелений чай із Китаю.         Зараз виробляється понад півтора тисяч сортів зеленого чаю. У загальних межах — це слабо окислений (прийнятий говорити — слабо ферментований, хоча це не зовсім правильно) продукт з, практично завжди, терпкуватим смаком, і приємним, олійним ароматом чайного листя.

Зелений чай, за регулярного вживання (3-4 чашки на день):

Підтримує необхідний рівень вітамінів, мікроелементів та амінокислот в організмі;

Постачає в організм такі рідкісні мінерали, як залізо, мідь, фтор, марганець, кальцій, цинк;

Запобігає підвищенню рівня холестерину в крові;

Підвищує захисні функції організму;

Запобігає появі захворювань серця й коронарних артерій;

Уповільнює дегенеративні процеси в організмі.

У зеленого чаю конкурентів серед напоїв немає. Його щоденне споживання на планеті становить понад три мільйони кілограмів.

Левова частка виробництва чаю належить Китаю. До середини 19 століття ця країна була єдиним виробником чаю. Потім він з'явився в Індії, Японії та ін. Культура чайного виробництва Китаю має у своєму арсеналі сотні технологій виготовлення чаю, багато з яких ретельно зберігаються в секреті, і передаються серед майстрів чайної справи з покоління в покоління. За довгі роки ретельної праці селекціонерам Китаю виведено понад 350 різновидів чайних кущів, а кількість сортів чаю, що випускаються зараз, перевалила за 1000.

Якість вироблених у Китаї чаїв залежить від багатьох чинників: часу збору, особливостей клімату та властивостей ґрунту, від висоти розташування плантацій, мікроклімату окремих плантацій, сорту чайних кущів, технології оброблення. Але об'єднує справжні китайські чаї одна риса — їхня поживна та цілюща цінність.

Легендарний зелений китайський чай, що заслужив свою назву завдяки способу скручування чайного листа, і за одночасно сильну тонізуючу дію і насичений гармонійний смак.

Один із способів заварювання зеленого класичного чаю:

Порція: Чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95 ° C. Особливі умови: можна заварювати 2-3 рази.

Зелений чай з Китаю. В даний час виготовляється понад півтори тисячі сортів зеленого чаю. У загальних рисах - це слабо окислений (прийнято говорити - слабо ферментований, хоча це не зовсім вірно) продукт с, практично завжди, терпкуватим смаком, і приємним, маслянистим ароматом чайного листа.

Зелений чай, при регулярному вживанні (3-4 чашки в день):

Підтримує необхідний рівень вітамінів, мікроелементів і амінокислот в організмі;

Постачає в організм такі рідкісні мінерали, як залізо, мідь, фтор, марганець, кальцій, цинк;

Запобігає підвищенню рівня холестерину в крові;

Підвищує захисні функції організму;

Запобігає появі захворювань серця і коронарних артерій;

Уповільнює дегенеративні процеси в організмі.

У зеленого чаю конкурентів серед напоїв немає. Його щоденне споживання на планеті складає більше трьох мільйонів кілограм.

Левова частка виробництва чаю належить Китаю. До середини 19 століття ця країна була єдиним виробником чаю. Потім він з'явився в Індії, Японії та ін. Культура чайного виробництва Китаю має в своєму арсеналі сотні технологій виготовлення чаю, багато з яких ретельно зберігаються в секреті, і передаються серед майстрів чайної справи з покоління в покоління. За довгі роки копіткої праці селекціонерами Китаю було виведено понад 350 видів чайних кущів, а кількість сортів чаю, що випускаються в даний час, перевалило за 1000.

Якість вироблених в Китаї чаїв залежить від багатьох факторів: часу збору, особливостей клімату і властивостей грунту, від висоти розташування плантацій, мікроклімату окремих плантацій, сорти чайних кущів, технології обробки. Але об'єднує справжні китайські чаї одна риса - їх поживна і цілюща цінність. чай.

Основні
Вага250 г
ВиробникОсмантус
Країна виробникКитай
Форма випускуРозсипний
Тип чаюЗелений чай
Склад чаюМоночай
Розмір чайного листаСередньолистовий
Користувацькi характеристики
Наявністьв наявності
Станнове
УпаковкаПакет герметичній спайки
  • Ціна: 142 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner