Чай Оолонг (Улун) Женьшеневий 200 г + 50 г у подарунок!
225 грн.
- Графік роботи
-
Контакти
-
Телефон:+380633050520+380505717414
-
Контактна особа:Олег
-
Адреса:ул. Малиновского 11, Запоріжжя, Запорізька область, Україна
-
Email:bananeiro04@gmail.com
-
- Умови повернення та обміну
Ви можете оплатити замовлення он-лайн:
Чай ТМ "Османтус"
Чай Оолонг (Улун) Женьшеневий 200 г + 50 г у подарунок!
Фасування чаю від імпортера тм "Османтус" – фольгований (або пропиленовый) пакет герметичній спайки!
Так само Ви можете купити Китайський зелений чай:
Зелений чай Зелений Равлик 200 г + 50 г у подарунок!
Зелений чай Зелений Високогірний 200 г + 50 г у подарунок!
Зелений чай Зелений порох extra 200 г + 50 г у подарунок!
Так само Ви можете купити Кенійський зелений чай:
Зелений чай Кенія Малаіка 200 г + 50 г у подарунок!
Китайський чай "Женьшеневий оолонг" з о. Тайвань в обсипці з меленого кореня женьшеню. Має вишуканий аромат з квітковими нотками, солодкий смак і тривалий присмак.
Один із способів заварювання оолонгов
Порція: чайна ложка чаю на чашку 350 мл та ще одна додаткова – на чайник.
Час заварювання: 3-5 хвилин при температурі 85 °C.
Особливі умови: заварювати 3-5 разів.
Улун — напівферментований чай, за класифікацією займає проміжне положення між зеленим і чорним чаєм.
За ступенем ферментації ферментується на 50 %. При його обробці ферментацію не доводять до кінця: їй піддається не весь аркуш, а лише його краю та частина поверхні. В той же час внутрішні шари чайного листа зберігають притаманну їм структуру та не ферментують. Тому вважається, що «улун» поєднує в собі властивості як зеленого — яскравий аромат, так і чорного — насичений смак. Розрізняють два підвиди — ближче до зелених (ступінь ферментації менше) і ближче до чорних чаїв (ступінь ферментації більше).
Історія таких чаїв налічує близько 300-400 років. Чай цього виду використовується при церемонії «гун фу ча», що можна перевести як «вища чайне майстерність».
Виробляється в Китаї в трьох місцях: на півдні і півночі Фуцзяни, у провінції Гуандун і на острові Тайвань. На півдні Фуцзяни і на Тайвані виробляють слабо ферментовані улуни (менше 50 % ферментації), на півночі Фуцзяни та Гуандуні — сильно ферментовані (більше 50 % ферментації) улуни.
Традиційно вважається, що сильноферментированные улуни з'явилися раніше. Кращі сорти — високогірні, традиційно це гори Уі провінції Фуцзянь і Фениксовые гори провінції Гуандун. Виготовляються такі чаї з сировини чайних деревовидних чагарників певного сорту, лист повинен бути повністю розвинувся і м'ясистим. Кращі сорти отримують від так званих «материнських кущів», від яких пішов оригінальний сорт такого чаю. На півночі Фуцзяни кращі представники: Да Хун Пао, Ті Ло Хань, Бай Гуань Цзи, Шуї Цзінь гуй і т. д., Гуандун — Фен Хуан Дань Цун.
---------
Китайський чай"Женьшеневий оолонг" з острова Тайвань в обсипці з меленого кореня женьшеню. Має вишуканий аромат з квітковими нотками, солодкий смак і тривалий присмак.
Один із способів заварювання оолонгов
Порція: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник.
Час заварювання: 3-5 хвилин за температури 85 ° C.
Особливі умови: заварювати 3-5 разів.
Улун - напівферментований чай, за класифікацією займає проміжне положення між зеленим і чорним чаєм.
За ступенем ферментації ферментує на 50%. При його обробці ферментацію не доводять до кінця: їй піддається не весь аркуш, а лише його краю і частина поверхні. У тієї ж годину внутрішні шарі чайного листа зберігають притаманну їм структуру і не ферментують. Тому вважається, що «улун» поєднує в собі властивості як зеленого - яскравий аромат, так і чорного - насичений смак. Розрізняють два підвиди - ближче до зелених (ступінь ферментації менше) і ближче до чорних чаїв (ступінь ферментації більше).
Історія таких чаїв налічує близько 300-400 років. Чай цього виду використовується при церемонії «гун фу ча», що можна перекласти як «вища чайне майстерність».
Виробляється в Китаї в трьох місцях: на півдні і півночі Фуцзянь, у провінції Гуандун і на острові Тайвань. На півдні Фуцзянь і на Тайвані виробляють слабо ферментовані улуни (менше 50% ферментації), на півночі Фуцзянь і Гуандуні - сильно ферментовані (більше 50% ферментації) улун.
Традиційно вважається, що сільноферментірованним улун з'єднання явилися раніше. Кращі сорти - високогірні, традиційно це гори Уї провінції Фуцзянь і Феніксових горі провінції Гуандун. Виготовляються такі чаї з сировини об'єм керамічних деревовидних чагарників певного сорту, лист повинен бути повністю розвинувся і м'яка ясистим. Кращі сорти отримують від так званих «материнських кущів», від яких пішов оригінальний сорт такого чаю. На півночі Фуцзянь кращі представники: Так Хун Пао, Ті Ло Хань, Цзі Бай Гуань, Шуї Цзінь Гуй і т. Д., Гуандун - Фен Хуан Дань Цун.
Основні | |
---|---|
Виробник | Османтус |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Улун |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Рассыпной |
Вага | 250.0 (г) |
Упаковка | Пакет герметичной спайки |
Дополнительные характеристики | |
Состояние | новое |
Наличие | в наличии |
- Ціна: 225 грн.
- Подібні товари компанії
-
Елітний чорний чай Ассам Оуклендз 200 г + 50 г у подарунок!
-
ПЕРЕДЗАМОВЛЕННЯ! Чай Оолонг (Улун) Медовий 200 г + 50 г у подарунок!
-
Чай Оолонг (Улун) Ті Гуань Інь Нунсян 200 г + 50 г у подарунок!
-
Фруктовий чай Тутті-Фрутті 200 г + 50 г у подарунок!
-
ПЕРЕДЗАМОВЛЕННЯ! Чай Оолонг (Улун) Рожева пантера 200 г + 50 г у подарунок!