Кошик
496 відгуків
К КАЖДОЙ МЕДНОЙ ТУРКЕ ДЛИННАЯ ЛОЖКА В ПОДАРОК!Турка с ложкой

KAVA.NET.UA - Медные турки, кофе, чай и аксессуары

Чай Оолонг (Улун) Женьшеневий 200 г + 50 г у подарунок!

  +50 грамм Чай Оолонг (Улун) Женьшеневий 200 г + 50 г у подарунок!
В наявності

225 грн.

Купити
  • +380 показати номер +380633050520
  • +380505717414
  • Контакти
    • Телефон:
      +380633050520
      +380505717414
    • Контактна особа:
      Олег
    • Адреса:
      ул. Малиновского 11, Запоріжжя, Запорізька область, Україна
    • Email:
      bananeiro04@gmail.com
  • Умови повернення та обміну

Ви можете оплатити замовлення он-лайн:

alt

Чай ТМ "Османтус"

Чай Оолонг (Улун) Женьшеневий 200 г + 50 г у подарунок!

Фасування чаю від імпортера тм "Османтус" – фольгований (або пропиленовый) пакет герметичній спайки!

Так само Ви можете купити Китайський зелений чай:

Зелений чай Зелений Равлик 200 г + 50 г у подарунок!

Зелений чай Зелений Високогірний 200 г + 50 г у подарунок!

Зелений чай Зелений порох extra 200 г + 50 г у подарунок!

Так само Ви можете купити Кенійський зелений чай:

Зелений чай Кенія Малаіка 200 г + 50 г у подарунок!

alt

Китайський чай "Женьшеневий оолонг" з о. Тайвань в обсипці з меленого кореня женьшеню. Має вишуканий аромат з квітковими нотками, солодкий смак і тривалий присмак.

Один із способів заварювання оолонгов

Порція: чайна ложка чаю на чашку 350 мл та ще одна додаткова – на чайник.

Час заварювання: 3-5 хвилин при температурі 85 °C.

Особливі умови: заварювати 3-5 разів.

Улун — напівферментований чай, за класифікацією займає проміжне положення між зеленим і чорним чаєм.

За ступенем ферментації ферментується на 50 %. При його обробці ферментацію не доводять до кінця: їй піддається не весь аркуш, а лише його краю та частина поверхні. В той же час внутрішні шари чайного листа зберігають притаманну їм структуру та не ферментують. Тому вважається, що «улун» поєднує в собі властивості як зеленого — яскравий аромат, так і чорного — насичений смак. Розрізняють два підвиди — ближче до зелених (ступінь ферментації менше) і ближче до чорних чаїв (ступінь ферментації більше).

Історія таких чаїв налічує близько 300-400 років. Чай цього виду використовується при церемонії «гун фу ча», що можна перевести як «вища чайне майстерність».

Виробляється в Китаї в трьох місцях: на півдні і півночі Фуцзяни, у провінції Гуандун і на острові Тайвань. На півдні Фуцзяни і на Тайвані виробляють слабо ферментовані улуни (менше 50 % ферментації), на півночі Фуцзяни та Гуандуні — сильно ферментовані (більше 50 % ферментації) улуни.

Традиційно вважається, що сильноферментированные улуни з'явилися раніше. Кращі сорти — високогірні, традиційно це гори Уі провінції Фуцзянь і Фениксовые гори провінції Гуандун. Виготовляються такі чаї з сировини чайних деревовидних чагарників певного сорту, лист повинен бути повністю розвинувся і м'ясистим. Кращі сорти отримують від так званих «материнських кущів», від яких пішов оригінальний сорт такого чаю. На півночі Фуцзяни кращі представники: Да Хун Пао, Ті Ло Хань, Бай Гуань Цзи, Шуї Цзінь гуй і т. д., Гуандун — Фен Хуан Дань Цун.

---------

Китайський чай"Женьшеневий оолонг" з острова Тайвань в обсипці з меленого кореня женьшеню. Має вишуканий аромат з квітковими нотками, солодкий смак і тривалий присмак.

Один із способів заварювання оолонгов

Порція: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник.

Час заварювання: 3-5 хвилин за температури 85 ° C.

Особливі умови: заварювати 3-5 разів.

Улун - напівферментований чай, за класифікацією займає проміжне положення між зеленим і чорним чаєм.

За ступенем ферментації ферментує на 50%. При його обробці ферментацію не доводять до кінця: їй піддається не весь аркуш, а лише його краю і частина поверхні. У тієї ж годину внутрішні шарі чайного листа зберігають притаманну їм структуру і не ферментують. Тому вважається, що «улун» поєднує в собі властивості як зеленого - яскравий аромат, так і чорного - насичений смак. Розрізняють два підвиди - ближче до зелених (ступінь ферментації менше) і ближче до чорних чаїв (ступінь ферментації більше).

Історія таких чаїв налічує близько 300-400 років. Чай цього виду використовується при церемонії «гун фу ча», що можна перекласти як «вища чайне майстерність».

Виробляється в Китаї в трьох місцях: на півдні і півночі Фуцзянь, у провінції Гуандун і на острові Тайвань. На півдні Фуцзянь і на Тайвані виробляють слабо ферментовані улуни (менше 50% ферментації), на півночі Фуцзянь і Гуандуні - сильно ферментовані (більше 50% ферментації) улун.

Традиційно вважається, що сільноферментірованним улун з'єднання явилися раніше. Кращі сорти - високогірні, традиційно це гори Уї провінції Фуцзянь і Феніксових горі провінції Гуандун. Виготовляються такі чаї з сировини об'єм керамічних деревовидних чагарників певного сорту, лист повинен бути повністю розвинувся і м'яка ясистим. Кращі сорти отримують від так званих «материнських кущів», від яких пішов оригінальний сорт такого чаю. На півночі Фуцзянь кращі представники: Так Хун Пао, Ті Ло Хань, Цзі Бай Гуань, Шуї Цзінь Гуй і т. Д., Гуандун - Фен Хуан Дань Цун.

Характеристики
Основні
Виробник   Османтус
Країна виробник Китай
Тип чаю   Чай Улун
Склад чаю Моночай
Форма випуску Рассыпной
Вага 250.0 (г)
Упаковка Пакет герметичной спайки
Дополнительные характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Інформація для замовлення
  • Ціна: 225 грн.