Кошик
509 відгуків
К КАЖДОЙ МЕДНОЙ ТУРКЕ ДЛИННАЯ ЛОЖКА В ПОДАРОК!Турка с ложкой

KAVA.NET.UA - Медные турки, кофе, чай и аксессуары

Чай Оолонг (Улун) Ті Гуань Інь Нунсян 200 г + 50 г у подарунок!

В наявності

174 грн.

Купити
  • +380 показати номер +380633050520
  • +380505717414
  • Контакти
    • Телефон:
      +380633050520
      +380505717414
    • Контактна особа:
      Олег
    • Адреса:
      ул. Малиновского 11, Запоріжжя, Запорізька область, Украина
    • Email:
      bananeiro04@gmail.com
  • Умови повернення та обміну

Ви можете оплатити замовлення он-лайн:

alt

Чай ТМ "Османтус"

Чай Оолонг (Улун) Ті Гуань Інь Нунсян 200 г + 50 г у подарунок!

Фасування чаю від імпортера тм "Османтус" – фольгований (або пропиленовый) пакет герметичній спайки!

Так само Ви можете купити Китайський зелений чай:

Зелений чай Зелений Равлик 200 г + 50 г у подарунок!

Зелений чай Зелений Високогірний 200 г + 50 г у подарунок!

Зелений чай Зелений порох extra 200 г + 50 г у подарунок!

Так само Ви можете купити Кенійський зелений чай:

Зелений чай Кенія Малаіка 200 г + 50 г у подарунок!

alt

Унікальний оолонг з натуральним кавово-карамельним відтінком аромату, який володіє, на думку китайців, м'яким заспокійливо-розслаблюючим ефектом, і рекомендується людям розумової праці, схильним до частих стресів.

Один із способів заварювання оолонгов

Порція: чайна ложка чаю на чашку 350 мл та ще одна додаткова – на чайник.

Час заварювання: 3-5 хвилин при температурі 85 °C.

Особливі умови: заварювати 3-5 разів.

Улун — напівферментований чай, за класифікацією займає проміжне положення між зеленим і чорним чаєм.

За ступенем ферментації ферментується на 50 %. При його обробці ферментацію не доводять до кінця: їй піддається не весь аркуш, а лише його краю та частина поверхні. В той же час внутрішні шари чайного листа зберігають притаманну їм структуру та не ферментують. Тому вважається, що «улун» поєднує в собі властивості як зеленого — яскравий аромат, так і чорного — насичений смак. Розрізняють два підвиди — ближче до зелених (ступінь ферментації менше) і ближче до чорних чаїв (ступінь ферментації більше).

Історія таких чаїв налічує близько 300-400 років. Чай цього виду використовується при церемонії «гун фу ча», що можна перевести як «вища чайне майстерність».

Виробляється в Китаї в трьох місцях: на півдні і півночі Фуцзяни, у провінції Гуандун і на острові Тайвань. На півдні Фуцзяни і на Тайвані виробляють слабо ферментовані улуни (менше 50 % ферментації), на півночі Фуцзяни та Гуандуні — сильно ферментовані (більше 50 % ферментації) улуни.

Традиційно вважається, що сильноферментированные улуни з'явилися раніше. Кращі сорти — високогірні, традиційно це гори Уі провінції Фуцзянь і Фениксовые гори провінції Гуандун. Виготовляються такі чаї з сировини чайних деревовидних чагарників певного сорту, лист повинен бути повністю розвинувся і м'ясистим. Кращі сорти отримують від так званих «материнських кущів», від яких пішов оригінальний сорт такого чаю. На півночі Фуцзяни кращі представники: Да Хун Пао, Ті Ло Хань, Бай Гуань Цзи, Шуї Цзінь гуй і т. д., Гуандун — Фен Хуан Дань Цун.

------------------------

Унікальний оолонг з натуральним кавово-карамельним відтінком аромату, який володіє, на думку китайців, м'яка яким заспокійливо-розслаблюючим ефектом, і рекомен-дованих людям розумової праці, схильним до частих стресів.

Один із способів заварювання оолонгов

Порція: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник.

Час заварювання: 3-5 хвилин за температури 85 ° C.

Особливі умови: заварювати 3-5 разів.

Улун - напівферментований чай, за класифікацією займає проміжне положення між зеленим і чорним чаєм.

За ступенем ферментації ферментує на 50%. При його обробці ферментацію не доводять до кінця: їй піддається не весь аркуш, а лише його краю і частина поверхні. У тієї ж годину внутрішні шарі чайного листа зберігають притаманну їм структуру і не ферментують. Тому вважається, що «улун» поєднує в собі властивості як зеленого - яскравий аромат, так і чорного - насичений смак. Розрізняють два підвиди - ближче до зелених (ступінь ферментації менше) і ближче до чорних чаїв (ступінь ферментації більше).

Історія таких чаїв налічує близько 300-400 років. Чай цього виду використовується при церемонії «гун фу ча», що можна перекласти як «вища чайне майстерність».

Виробляється в Китаї в трьох місцях: на півдні і півночі Фуцзянь, у провінції Гуандун і на острові Тайвань. На півдні Фуцзянь і на Тайвані виробляють слабо ферментовані улуни (менше 50% ферментації), на півночі Фуцзянь і Гуандуні - сильно ферментовані (більше 50% ферментації) улун.

Традиційно вважається, що сільноферментірованним улун з'єднання явилися раніше. Кращі сорти - високогірні, традиційно це гори Уї провінції Фуцзянь і Феніксових горі провінції Гуандун. Виготовляються такі чаї з сировини об'єм керамічних деревовидних чагарників певного сорту, лист повинен бути повністю розвинувся і м'яка ясистим. Кращі сорти отримують від так званих «материнських кущів», від яких пішов оригінальний сорт такого чаю. На півночі Фуцзянь кращі представники: Так Хун Пао, Ті Ло Хань, Цзі Бай Гуань, Шуї Цзінь Гуй і т. Д., Гуандун - Фен Хуан Дань Цун.

Характеристики
Основні
Форма випуску Розсипний
Вага 250 г
Країна виробник Китай
Виробник   Османтус
Тип чаю   Чай Улун
Склад чаю Моночай
Користувацькі характеристики
Упаковка Пакет герметичній спайки
Стан нове
Наявність в наявності
Інформація для замовлення
  • Ціна: 174 грн.