Кошик
552 відгуків
Працюємо без вихідних з відправкою в день замовлення до 15Набори чаю та кави
KAVA.NET.UA - подарункові набори чаю та кави, мідні турки, натуральна кава, елітний чай та аксесуари
+380 (50) 571-74-14

Чай Оолонг (Улун) Те Гуань Інь Нунсян 200 г + 50 г у подарунок!

+50 грамм
  • В наявності

212 

+380 (50) 571-74-14
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Чай Оолонг (Улун) Те Гуань Інь Нунсян 200 г + 50 г у подарунок!
Чай Оолонг (Улун) Те Гуань Інь Нунсян 200 г + 50 г у подарунок!
212 
В наявності
+380 (50) 571-74-14
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

alt

Чай ТМ "Османтус"

Чай Оолонг (Улун) Те Гуань Інь Нунсян 200 г + 50 г у подарунок!

Фасування чаю від імпортера тм "Османтус" — фольгований (або пропіленовий) пакет герметичної спайки!

Також Ви можете купити Китайський зелений чай:

Зелений чай Зелена Равлик 200 г + 50 г у подарунок!

Зелений чай Зелений Високогірний 200 г + 50 г у подарунок!

Зелений чай Зелений порошок extra 200 г + 50 г у подарунок!

Також Ви можете купити Кенійський зелений чай:

Зелений чай Кенія Малаїка 200 г + 50 г у подарунок!

alt

Унікальний олонг з натуральним кавово-карамельним відтінком аромату, який має, на думку китайських, м'який заспокійливо-розслаблювальний ефект, і рекомендований людям розумової праці, схильним до частих стресів.

Один зі способів заварювання оолонгов 

Порція: чайна ложка чаю на чашку 350 мл і ще одна додаткова — на чайник.

Час заварювання: 3-5 хвилин за температури 85 °C.

Особливі умови: заварювати 3-5 разів.

Улун — напівферментований чай, за класифікацією займає проміжне положення між зеленим і чорним чаєм.

За ступенем ферментації ферментується на 50%. Під час його оброблення ферментацію не доводять до кінця: їй піддається не весь лист, а лише його краї та частина поверхні. Водночас внутрішні шари чайного листа зберігають властиву їм структуру та не ферментуються. Тому вважається, що «вулун» поєднує в собі властивості як зеленого — яскравого аромату, так і чорного — насиченого смаку. Розрізняють два підвиди — ближче до зеленого (ступінь ферментації менший) і ближче до чорних чаїв (склепіння ферментації більше).

Історія таких чаїв налічує майже 300-400 років. Чай цього типу використовується під час церемонії «гун фу ча», що можна перекласти як «вищу чайну майстерність».

Виробляється в Китаї в трьох місцях: на півдні та півночі Фуцзяні, у провінції Гуандун і на острові Тайвань. На півдні Фуцзяні та на Тайвані виробляють слабо ферментовані улуни (менш ніж 50% ферментації), на півночі Фуцзяні й Гуандуне — сильно ферментовані (понад 50% ферментації) улуни.

Традиційно вважається, що сильноферментовані вулуни з'явилися раніше. Найкращі сорти — високогірні, традиційно це гори Уї провінції Фуцзянь і Феніксові гори провінції Гуандун. Виготовляються такі чаї з сировини чайних деревоподібних чагарників певного сорту, листя має бути повністю розкутим і м'ясистим. Найкращі сорти отримують від так званих «матеріських кущів», від яких пішов оригінальний сорт такого чаю. На півночі Фуцзяні найкращі представники: Да Хун Пао, Те Ло Хань, Бай Цзі Гуань, Шуі Цзінь гуй тощо, Гуандун — Фen Хуан Дань Цун.

------------------------

Унікальний оолонг з натуральним кавово-карамельним відтінком аромату, який володіє, на думку китайців, м'яким заспокійливо-розслаблюючим ефектом, і рекомендований людям розумової праці, схильним до частих стресів.

Один із способів заварювання оолонгов

Порція: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник.

Час заварювання: 3-5 хвилин при температурі 85 ° C.

Особливі умови: заварювати 3-5 разів.

Улун - напівферментований чай, за класифікацією займає проміжне положення між зеленим і чорним чаєм.

За ступенем ферментації ферментує на 50%. При його обробці ферментацію не доводять до кінця: їй піддається не весь лист, а лише його краю і частина поверхні. У той же час внутрішні шари чайного листа зберігають притаманну їм структуру і не ферментують. Тому вважається, що «улун» поєднує в собі властивості як зеленого - яскравий аромат, так і чорного - насичений смак. Розрізняють два підвиди - ближче до зелених (ступінь ферментації менше) і ближче до чорних чаїв (ступінь ферментації більше).

Історія таких чаїв налічує близько 300-400 років. Чай цього виду використовується при церемонії «гун фу ча», що можна перекласти як «вища чайне майстерність».

Виробляється в Китаї в трьох місцях: на півдні і півночі Фуцзянь, в провінції Гуандун і на острові Тайвань. На півдні Фуцзянь і на Тайвані виробляють слабо ферментовані улуни (менше 50% ферментації), на півночі Фуцзянь і Гуандуне - сильно ферментовані (більше 50% ферментації) улун.

Традиційно вважається, що сільноферментірованним улун з'явилися раніше. Кращі сорти - високогірні, традиційно це гори Уї провінції Фуцзянь і Феніксових гори провінції Гуандун. Виготовляються такі чаї з сировини чайних деревовидних чагарників певного сорту, лист повинен бути повністю розвинувся і м'ясистим. Кращі сорти отримують від так званих «материнських кущів», від яких пішов оригінальний сорт такого чаю. На півночі Фуцзянь кращі представники: Так Хун Пао, Ті Ло Хань, Бай Цзі Гуань, Шуи Цзінь Гуй і т. Д., Гуандун - Фен Хуан Дань Цун.

Основні
Вага250 г
ВиробникОсмантус
Країна виробникКитай
Форма випускуРозсипний
Тип чаюЧай Улун
Склад чаюМоночай
Користувацькi характеристики
Наявністьв наявності
Станнове
УпаковкаПакет герметичній спайки
  • Ціна: 212 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner