Кошик
496 відгуків
К КАЖДОЙ МЕДНОЙ ТУРКЕ ДЛИННАЯ ЛОЖКА В ПОДАРОК!Турка с ложкой

KAVA.NET.UA - Медные турки, кофе, чай и аксессуары

ПЕРЕДЗАМОВЛЕННЯ! Елітний чорний чай Дикий Шен Пу Ер 200 г + 50 г у подарунок!

  ПЕРЕДЗАМОВЛЕННЯ! Елітний чорний чай Дикий Шен Пу Ер 200 г + 50 г у подарунок!
Під замовлення

275 грн.

Купити
  • +380 показати номер +380633050520
  • +380505717414
  • Контакти
    • Телефон:
      +380633050520
      +380505717414
    • Контактна особа:
      Олег
    • Адреса:
      ул. Малиновского 11, Запоріжжя, Запорізька область, Україна
    • Email:
      bananeiro04@gmail.com
  • Умови повернення та обміну

Ви можете оплатити замовлення он-лайн:

alt

Чай ТМ "Османтус"

Елітний чорний чай Дикий Шен Пу (12 років) Ер 200 г + 50 г у подарунок!

Фасування чаю від імпортера тм "Османтус" – фольгований (або пропиленовый) пакет герметичній спайки!

Так само Ви можете купити Китайський чай:

Чорний чай Золотий Юннань 200 г + 50 г у подарунок!

Чорний чай Пуер (пу ер) Розсипний 5 років 200 г + 50 г у подарунок!

Елітний чорний чай Золота Равлик 200 г + 50 г у подарунок!

alt

У старовину пуер ферментировался під час транспортування і передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту і скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного рівня. Тому, в 70-е роки 20 століття, була придумана технологія прискореного старіння (ферментації) пуеру. Так з'явилося два основних види пуеру – виготовляється за традиційною технологією – «сирий пуер» - Шен Пу Ер, і, за прискореною технологією – «приготований пуер». Обидва пуеру мають більш-менш однаковим набором корисних властивостей, і відрізняються нюансами смаку і аромату, і то лише на початковому, не далеке від завершення виробничого процесу, етапі ферментації. Сирої пуер цікавий тим, що ступінь його ферментації довгий час (2-3 роки) можна контролювати самостійно. З часом гіркоту і грубість свіжого аркуша замінюється вишуканістю та легкою гіркуватістю. Пуер – пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що припускає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю по його хімічному складу і корисним властивостям. Це чорний чай з китайської видовий чайної класифікації. В українській класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв.

Заварювання:

Як і будь-чай – пуер вимагає витримки стандартних дозувань, і дотримання декількох правил заварювання. У середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.

Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. З часу настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється за 2-3 хвилини – 2-3 рази.

-------

За старих часів пуер ферментовані під час транспортування і передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту і скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного рівня. Тому, в 70-і роки 20 століття, була придумана технологія прискореного старіння (ферментації) пуеру. Так з'єднання явилося два основних віді пуеру - виготовляється за традиційною технологією - «сирий пуер» - Шен Пу Ер, і, за прискореною технологією - «приготований пуер». Обидва пуеру володіють більш-менш однаковим набором корисних властивостей, і відрізняються нюансами смаку і аромату, і то лише на початковому, що не далеким від завершення виробничого процесу, етапі ферментації. Сірий пуер цікавий тім, що ступінь його ферментації довгий час (2-3 роки) можна контролювати самостійно. Згодом гіркоту і грубість свіжого аркуша замінюється вишуканістю і легкою гіркуватістю. Пуер - пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що припускає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю з його хімічним складом і корисними властивостями. Це чорний чай з китайської видової чайної класифікації. В українській класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв.

заварювання:

Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних доз, і дотримання декількох правил заварювання. У середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.

Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.

Характеристики
Основні
Виробник   Османтус
Країна виробник Китай
Тип чаю   Черный чай
Склад чаю Моночай
Форма випуску Рассыпной
Розмір чайного листа Крупнолистовой
Вага 250.0 (г)
Упаковка Пакет герметичной спайки
Дополнительные характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Інформація для замовлення
  • Ціна: 275 грн.