Кошик
509 відгуків
К КАЖДОЙ МЕДНОЙ ТУРКЕ ДЛИННАЯ ЛОЖКА В ПОДАРОК!Турка с ложкой

KAVA.NET.UA - Медные турки, кофе, чай и аксессуары

Кава Makondo Aroma blend (Specialty coffee) 250 г тм Artisan Coffee

В наявності

128 грн.

Купити
  • +380 показати номер +380633050520
  • +380505717414
  • Контакти
    • Телефон:
      +380633050520
      +380505717414
    • Контактна особа:
      Олег
    • Адреса:
      ул. Малиновского 11, Запоріжжя, Запорізька область, Украина
    • Email:
      bananeiro04@gmail.com
  • Умови повернення та обміну

Ви можете оплатити замовлення он-лайн:

  
  
  

Makondo Aroma blend (Specialty coffee)

тм Artisan Coffee

Fresco coffee

Кава Makondo Aroma blend має відтінок апельсина, абрикос і шоколаду.

Кавові характеристики:

Гірчинка: 3 із 5

Кислинка: 3 із 5

Насиченість: 4 з 5

Обжарювання: Середня

 

ПРО КОМПАНІЮ

У кавовому виробництві використовується виключно Speciality Coffee (Спешиалти кави). Це кава, який складається тільки з добірних сортів зерен. Вони збираються з найкращих плантацій світу. До складу даного типу кави входить, практично, тільки арабіка. Її вирощували в унікальних умовах на висоті більш ніж 1000 метрів. Справа в тому, що на такій висоті, дерево найбільше піддається впливу зовнішніх факторів, де воно постійно веде боротьбу за своє виживання.

В результаті цієї боротьби, всі соки і йдуть плодів дерева. Крім того, зерна проходять індивідуальний і особливий процес сортування. А також, особливий метод обсмажування. На мішках, в яких постачає зерно кави Speciality Coffee, вказується країна, де воно вирощувалося, район, а також, плантація.

Методологія викладена у формі спеціальної системи класифікації.

У цій таблиці подано опис дефектів, які не допускаються в speciality coffee.

 

Приклади та їх вплив на смакові якості:

 

  • Black. Кавове зерно, яке має половину поверхні або більше чорного кольору. В результаті, кава буде мати різкий і неприємний смак і запах. Це нерівномірно обсмажені зерна;
  • Half Black. Кавове зерно, у якого половина чи менше половини чорного кольору. Результати приготування кави будуть аналогічними, як і в попередньому пункті;
  • Stinkers. Це кавові зерна зіпсовані та з неприємним запахом;
  • Stones and Sticks. Це камені, кокосова шкаралупа або палички. Це негативно позначиться не тільки на смак, але і на кавовому обладнанні;
  • Floaters. Це не зовсім зрілі плоди, тому мають брудно-зеленуватим кольором і зморщеною поверхнею. В результаті вийде невластивий аромат і смак кави; до зеленого кава і його якості теж є ряд вимог
  • Broken. Це частина розбитого зерна, яке було пошкоджено під час переробки. Це незначний вплив на аромат або смак кави;
  • Shells. Зерна кави має неправильну форму западини. В результаті, при обсмажуванні може розколотися й обуглиться;
  • Insect Damage. Зерно, яке пошкоджено зовні або всередині комахами. Додасть невелику гіркоту напою.

 

Характеристики
Основні
Форма випуску Мелений
Вага 250 г
Ароматизатор Ні
Ступінь обжарювання Середня
Вид кави Арабіка
Ступінь помелу Дрібний
Тип упаковки   Вакуумний пакет
Користувацькі характеристики
Вид кави мелений
Виробник Artisan Coffee
Інформація для замовлення
  • Ціна: 128 грн.