Кава Traditional Aroma blend (Specialty coffee) 250 г тм Artisan Coffee
Traditional Aroma blend (Specialty coffee)
тм Artisan Coffee
Кава Traditional Aroma blend має м'який смак з відтінком цукрового очерету, мигдалю і шоколаду.
Кавові характеристики:
Гірчинка: 3 із 5
Кислинка: 3 із 5
Насиченість: 4 з 5
Обжарювання: Середня
ПРО КОМПАНІЮ
У кавовому виробництві використовується виключно Speciality Coffee (Спешиалти кави). Це кава, який складається тільки з добірних сортів зерен. Вони збираються з найкращих плантацій світу. До складу даного типу кави входить, практично, тільки арабіка. Її вирощували в унікальних умовах на висоті більш ніж 1000 метрів. Справа в тому, що на такій висоті, дерево найбільше піддається впливу зовнішніх факторів, де воно постійно веде боротьбу за своє виживання.
В результаті цієї боротьби, всі соки і йдуть плодів дерева. Крім того, зерна проходять індивідуальний і особливий процес сортування. А також, особливий метод обсмажування. На мішках, в яких постачає зерно кави Speciality Coffee, вказується країна, де воно вирощувалося, район, а також, плантація.
Методологія викладена у формі спеціальної системи класифікації.
У цій таблиці подано опис дефектів, які не допускаються в speciality coffee.
Приклади та їх вплив на смакові якості:
- Black. Кавове зерно, яке має половину поверхні або більше чорного кольору. В результаті, кава буде мати різкий і неприємний смак і запах. Це нерівномірно обсмажені зерна;
- Half Black. Кавове зерно, у якого половина чи менше половини чорного кольору. Результати приготування кави будуть аналогічними, як і в попередньому пункті;
- Stinkers. Це кавові зерна зіпсовані та з неприємним запахом;
- Stones and Sticks. Це камені, кокосова шкаралупа або палички. Це негативно позначиться не тільки на смак, але і на кавовому обладнанні;
- Floaters. Це не зовсім зрілі плоди, тому мають брудно-зеленуватим кольором і зморщеною поверхнею. В результаті вийде невластивий аромат і смак кави; до зеленого кава і його якості теж є ряд вимог
- Broken. Це частина розбитого зерна, яке було пошкоджено під час переробки. Це незначний вплив на аромат або смак кави;
- Shells. Зерна кави має неправильну форму западини. В результаті, при обсмажуванні може розколотися й обуглиться;
- Insect Damage. Зерно, яке пошкоджено зовні або всередині комахами. Додасть невелику гіркоту напою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Artisan Coffee |
Вид кави | молотый, Арабика |
Форма випуску | Молотый |
Ступінь обжарювання | Средняя |
Ступінь помелу | Дрібний |
Ароматизатор | Ні |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Вага | 250.0 (г) |
- Ціна: 126 грн.
- Подібні товари компанії
-
Кава Нікарагуа SHG 250 г Спешелти кави Specialty coffee
-
Кава Makondo Aroma blend (Specialty coffee) 250 г тм Artisan Coffee
-
Кава Latina Aroma blend (Specialty coffee) 250 г тм Artisan Coffee
-
Кава Ефіопія Сідамо 250 г Спешелти кави Specialty coffee
-
Кава Crema blend (Specialty coffee) 250 г тм Artisan Coffee