Кошик
496 відгуків
К КАЖДОЙ МЕДНОЙ ТУРКЕ ДЛИННАЯ ЛОЖКА В ПОДАРОК!Турка с ложкой

KAVA.NET.UA - Медные турки, кофе, чай и аксессуары

Кава Traditional Aroma blend (Specialty coffee) 250 г тм Artisan Coffee

  Кава Traditional Aroma blend (Specialty coffee) 250 г тм Artisan Coffee
В наявності

126 грн.

Купити
  • +380 показати номер +380633050520
  • +380505717414
  • Контакти
    • Телефон:
      +380633050520
      +380505717414
    • Контактна особа:
      Олег
    • Адреса:
      ул. Малиновского 11, Запоріжжя, Запорізька область, Україна
    • Email:
      bananeiro04@gmail.com
  • Умови повернення та обміну

Ви можете оплатити замовлення он-лайн:

  
  
  

Traditional Aroma blend (Specialty coffee)

тм Artisan Coffee

Fresco coffee

Кава Traditional Aroma blend має м'який смак з відтінком цукрового очерету, мигдалю і шоколаду.

Кавові характеристики:

Гірчинка: 3 із 5

Кислинка: 3 із 5

Насиченість: 4 з 5

Обжарювання: Середня

 

ПРО КОМПАНІЮ

У кавовому виробництві використовується виключно Speciality Coffee (Спешиалти кави). Це кава, який складається тільки з добірних сортів зерен. Вони збираються з найкращих плантацій світу. До складу даного типу кави входить, практично, тільки арабіка. Її вирощували в унікальних умовах на висоті більш ніж 1000 метрів. Справа в тому, що на такій висоті, дерево найбільше піддається впливу зовнішніх факторів, де воно постійно веде боротьбу за своє виживання.

В результаті цієї боротьби, всі соки і йдуть плодів дерева. Крім того, зерна проходять індивідуальний і особливий процес сортування. А також, особливий метод обсмажування. На мішках, в яких постачає зерно кави Speciality Coffee, вказується країна, де воно вирощувалося, район, а також, плантація.

Методологія викладена у формі спеціальної системи класифікації.

У цій таблиці подано опис дефектів, які не допускаються в speciality coffee.

 

Приклади та їх вплив на смакові якості:

 

  • Black. Кавове зерно, яке має половину поверхні або більше чорного кольору. В результаті, кава буде мати різкий і неприємний смак і запах. Це нерівномірно обсмажені зерна;
  • Half Black. Кавове зерно, у якого половина чи менше половини чорного кольору. Результати приготування кави будуть аналогічними, як і в попередньому пункті;
  • Stinkers. Це кавові зерна зіпсовані та з неприємним запахом;
  • Stones and Sticks. Це камені, кокосова шкаралупа або палички. Це негативно позначиться не тільки на смак, але і на кавовому обладнанні;
  • Floaters. Це не зовсім зрілі плоди, тому мають брудно-зеленуватим кольором і зморщеною поверхнею. В результаті вийде невластивий аромат і смак кави; до зеленого кава і його якості теж є ряд вимог
  • Broken. Це частина розбитого зерна, яке було пошкоджено під час переробки. Це незначний вплив на аромат або смак кави;
  • Shells. Зерна кави має неправильну форму западини. В результаті, при обсмажуванні може розколотися й обуглиться;
  • Insect Damage. Зерно, яке пошкоджено зовні або всередині комахами. Додасть невелику гіркоту напою.

 

Характеристики
Основні
Виробник   Artisan Coffee
Вид кави молотый, Арабика
Форма випуску Молотый
Ступінь обжарювання Средняя
Ступінь помелу Дрібний
Ароматизатор Ні
Тип упаковки Вакуумний пакет
Вага 250.0 (г)
Інформація для замовлення
  • Ціна: 126 грн.