Кава Бразилія Жовтий Бурбон 250 г Спешелти кави Specialty coffee
Бразилія Жовтий Бурбон / 100% Арабіка
250 г СПЕШЕЛТИ КАВИ (Specialty coffee)
Жовтий Бурбон це різновид кави арабіки має жовті ягідки. Ця кава оброблений методом pulp - natural, коли ягідка відокремлюється від кавового зерна відразу ж після збору врожаю і залишається висихати під сонцем. Якщо мокрий (washedorwet) спосіб обробки надає кави більше аромату, а натуральний (natural) дає більше цукру і тіла, то цей спосіб поєднує в собі перевага обох способів обробки. Один з рідкісних і кращих у світі сортів. Вирощується тільки в високогірній області району Суль де Мінас. Завдяки обробці naturals (зерна сохнуть на сонці разом з шкіркою), зерно володіє неймовірною насолодою в кожному ковтку і легким присмаком житнього хліба.
ПРО КОМПАНІЮ
У кавовому виробництві використовується виключно Speciality Coffee (Спешиалти кави). Це кава, який складається тільки з добірних сортів зерен. Вони збираються з найкращих плантацій світу. До складу даного типу кави входить, практично, тільки арабіка. Її вирощували в унікальних умовах на висоті більш ніж 1000 метрів. Справа в тому, що на такій висоті, дерево найбільше піддається впливу зовнішніх факторів, де воно постійно веде боротьбу за своє виживання.
В результаті цієї боротьби, всі соки і йдуть плодів дерева. Крім того, зерна проходять індивідуальний і особливий процес сортування. А також, особливий метод обсмажування. На мішках, в яких постачає зерно кави Speciality Coffee, вказується країна, де воно вирощувалося, район, а також, плантація.
Методологія викладена у формі спеціальної системи класифікації.
У цій таблиці подано опис дефектів, які не допускаються в speciality coffee.
Приклади та їх вплив на смакові якості:
- Black. Кавове зерно, яке має половину поверхні або більше чорного кольору. В результаті, кава буде мати різкий і неприємний смак і запах. Це нерівномірно обсмажені зерна;
- Half Black. Кавове зерно, у якого половина чи менше половини чорного кольору. Результати приготування кави будуть аналогічними, як і в попередньому пункті;
- Stinkers. Це кавові зерна зіпсовані та з неприємним запахом;
- Stones and Sticks. Це камені, кокосова шкаралупа або палички. Це негативно позначиться не тільки на смак, але і на кавовому обладнанні;
- Floaters. Це не зовсім зрілі плоди, тому мають брудно-зеленуватим кольором і зморщеною поверхнею. В результаті вийде невластивий аромат і смак кави; до зеленого кава і його якості теж є ряд вимог
- Broken. Це частина розбитого зерна, яке було пошкоджено під час переробки. Це незначний вплив на аромат або смак кави;
- Shells. Зерна кави має неправильну форму западини. В результаті, при обсмажуванні може розколотися й обуглиться;
- Insect Damage. Зерно, яке пошкоджено зовні або всередині комахами. Додасть невелику гіркоту напою.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Бразилия |
Вид кави | в зернах, Арабика |
Форма випуску | Зерновой |
Ступінь обжарювання | Средняя |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Вага | 250.0 (г) |
Дополнительные характеристики | |
Состояние | новое |
Наличие | в наличии |
- Ціна: 127 грн.
- Подібні товари компанії