Кошик
496 відгуків
К КАЖДОЙ МЕДНОЙ ТУРКЕ ДЛИННАЯ ЛОЖКА В ПОДАРОК!Турка с ложкой

KAVA.NET.UA - Медные турки, кофе, чай и аксессуары

Кава Бразилія Серрадо 250 г Спешелти кави Specialty coffee

  Кава Бразилія Серрадо 250 г Спешелти кави Specialty coffee
Під замовлення

103 грн.

Купити
  • +380 показати номер +380633050520
  • +380505717414
  • Контакти
    • Телефон:
      +380633050520
      +380505717414
    • Контактна особа:
      Олег
    • Адреса:
      ул. Малиновского 11, Запоріжжя, Запорізька область, Україна
    • Email:
      bananeiro04@gmail.com
  • Умови повернення та обміну

Ви можете оплатити замовлення он-лайн:

  
  
  

Бразилія Церрадо / 100% Арабіка

250 г СПЕШЕЛТИ КАВИ (Specialty coffee)


Café do Cerrado - це результат комбінації ексклюзивних погодних умов Cerrado Mineiro (штат Minas Gerais) з високим стандартом якості, що гарантується Програмою Сертифікації. Кожна чашка автентичного Café do Cerrado відрізняється різноманітністю аромату від карамелі до горіха, делікатною цитрусової кислинкою з легким відтінком апельсина і солодким запахом. Для цього сорту кави характерно тривалий шоколадне післясмак.

ПРО КОМПАНІЮ

У кавовому виробництві використовується виключно Speciality Coffee (Спешиалти кави). Це кава, який складається тільки з добірних сортів зерен. Вони збираються з найкращих плантацій світу. До складу даного типу кави входить, практично, тільки арабіка. Її вирощували в унікальних умовах на висоті більш ніж 1000 метрів. Справа в тому, що на такій висоті, дерево найбільше піддається впливу зовнішніх факторів, де воно постійно веде боротьбу за своє виживання.

В результаті цієї боротьби, всі соки і йдуть плодів дерева. Крім того, зерна проходять індивідуальний і особливий процес сортування. А також, особливий метод обсмажування. На мішках, в яких постачає зерно кави Speciality Coffee, вказується країна, де воно вирощувалося, район, а також, плантація.

Методологія викладена у формі спеціальної системи класифікації.

У цій таблиці подано опис дефектів, які не допускаються в speciality coffee.

Приклади та їх вплив на смакові якості:

 

  • Black. Кофейное зерно, которое имеет половину поверхности или больше черного цвета. В результате, кофе будет иметь резкий и неприятный вкус и запах. Это неравномерно обжаренные зерна;
  • Half Black. Кофейное зерно, у которого половина или меньше половины черного цвета. Результаты приготовления кофе будут аналогичными, как и в предыдущем пункте;
  • Stinkers. Это кофейные зерна испорченные и с неприятным запахом;
  • Stones and Sticks. Это камни, кокосовая скорлупа или палочки. Это негативно скажется не только на вкусе, но и на кофейном оборудовании;
  • Floaters. Это плоды не совсем зрелые, поэтому обладают грязно-зеленоватым цветом и сморщенной поверхностью. В результате получится несвойственный аромат и вкус кофе; к зеленому кофе и его качеству тоже есть ряд требований
  • Broken. Это часть разбитого зерна, которое было повреждено во время переработки. Это незначительное влияние на аромат или вкус кофе;
  • Shells. Зерна кофе имеет неправильную форму впадины. В результате, при обжаривании может расколоться и обуглиться;
  • Insect Damage. Зерно, которое повреждено снаружи или внутри насекомыми. Придаст небольшую горечь напитку.
Характеристики
Основні
Країна виробник Бразилия
Вид кави в зернах, Арабика
Форма випуску Зерновой
Ступінь обжарювання Средняя
Тип упаковки Вакуумний пакет
Вага 250.0 (г)
Дополнительные характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Інформація для замовлення
  • Ціна: 103 грн.