Кошик
509 відгуків
К КАЖДОЙ МЕДНОЙ ТУРКЕ ДЛИННАЯ ЛОЖКА В ПОДАРОК!Турка с ложкой

KAVA.NET.UA - Медные турки, кофе, чай и аксессуары

Кава Колумбія сюпремо відрізняється 250 г Спешелти кави Specialty coffee

Під замовлення

112 грн.

Купити
  • +380 показати номер +380633050520
  • +380505717414
  • Контакти
    • Телефон:
      +380633050520
      +380505717414
    • Контактна особа:
      Олег
    • Адреса:
      ул. Малиновского 11, Запоріжжя, Запорізька область, Украина
    • Email:
      bananeiro04@gmail.com
  • Умови повернення та обміну

Ви можете оплатити замовлення он-лайн:

  
  
  

Колумбія сюпремо відрізняється / 100% Арабіка 250 г СПЕШЕЛТИ КАВИ (Specialty coffee)

У виробництві Колумбійського кави використовується тільки мокрий спосіб обробки. Найбільш відомий кави з центральних Кордильєр це: (МАМ) Меделін, Вірменія і Манизалес (за іменами міст в цих областях). Основна характеристика - багатий аромат, хороша насиченість і збалансована кислотність. Фактично різниця між Supremo і Excelso це тільки розмір зерна. Тим не менш, Supremo в основному вирощується приватним сектором, який ретельніше турбується про свій врожай, що позначається на його якості.(P. Jobin) Колумбія виробляє 12% світового об'єму кави і займає 2 місце у світі після Бразилії. Велика частина колумбійського кави високої якості, країна провела відмінний маркетинг свого продукту з використанням імені Хуана Вальдеса. Селяни вирощують каву на великих висотах із застосуванням вологого методу обробки.

ПРО КОМПАНІЮ

У кавовому виробництві використовується виключно Speciality Coffee (Спешиалти кави). Це кава, який складається тільки з добірних сортів зерен. Вони збираються з найкращих плантацій світу. До складу даного типу кави входить, практично, тільки арабіка. Її вирощували в унікальних умовах на висоті більш ніж 1000 метрів. Справа в тому, що на такій висоті, дерево найбільше піддається впливу зовнішніх факторів, де воно постійно веде боротьбу за своє виживання.

В результаті цієї боротьби, всі соки і йдуть плодів дерева. Крім того, зерна проходять індивідуальний і особливий процес сортування. А також, особливий метод обсмажування. На мішках, в яких постачає зерно кави Speciality Coffee, вказується країна, де воно вирощувалося, район, а також, плантація.

Методологія викладена у формі спеціальної системи класифікації.

У цій таблиці подано опис дефектів, які не допускаються в speciality coffee.

Приклади та їх вплив на смакові якості:

 

  • Black. Кавове зерно, яке має половину поверхні або більше чорного кольору. В результаті, кава буде мати різкий і неприємний смак і запах. Це нерівномірно обсмажені зерна;
  • Half Black. Кавове зерно, у якого половина чи менше половини чорного кольору. Результати приготування кави будуть аналогічними, як і в попередньому пункті;
  • Stinkers. Це кавові зерна зіпсовані та з неприємним запахом;
  • Stones and Sticks. Це камені, кокосова шкаралупа або палички. Це негативно позначиться не тільки на смак, але і на кавовому обладнанні;
  • Floaters. Это плоды не совсем зрелые, поэтому обладают грязно-зеленоватым цветом и сморщенной поверхностью. В результате получится несвойственный аромат и вкус кофе; к зеленому кофе и его качеству тоже есть ряд требований
  • Broken. Это часть разбитого зерна, которое было повреждено во время переработки. Это незначительное влияние на аромат или вкус кофе;
  • Shells. Зерна кофе имеет неправильную форму впадины. В результате, при обжаривании может расколоться и обуглиться;
  • Insect Damage. Зерно, которое повреждено снаружи или внутри насекомыми. Придаст небольшую горечь напитку.
Характеристики
Основні
Форма випуску Зерновий
Тип упаковки   Вакуумний пакет
Вага 250 г
Ступінь обжарювання Середня
Країна виробник Колумбія
Вид кави Арабіка
Користувацькі характеристики
Вид кави в зернах
Стан нове
Наявність в наявності
Інформація для замовлення
  • Ціна: 112 грн.