Кошик
564 відгуків
Працюємо без вихідних з відправкою в день замовлення до 15Набори чаю та кави
KAVA.NET.UA - подарункові набори чаю та кави, мідні турки, натуральна кава, елітний чай та аксесуари
+380 (50) 571-74-14

Ягоди годжі 100 г Оригінальна фасовка

  • Немає в наявності

62 ₴

+380 (50) 571-74-14
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ягоди годжі 100 г Оригінальна фасовка
Ягоди годжі 100 г Оригінальна фасовка
62 ₴
Немає в наявності
+380 (50) 571-74-14
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

 

 

 

Чай від компанії "ОСМАНТУС"

ЯГОДИ РОЖИ

ОРИГІНАЛЬНА ФАСОВКА!

 

Ягоди годжі: диво з Гімалаїв

Походження й біологічні характеристики 

Годжі — лат. lycium barbarum відомі також як wolfberry або fructus lycii — як рослина являє собою вічнозелений листяний чагарник, який росте до 3 метрів заввишки та трапляється в субтропіках Китаю, Монголії, Гімалаях і на Тибеті. Відомо безліч різновидів (приблизно 40) і підвидів цієї рослини.

Найкращі ягоди годжі вирощують в китайській автономії Нінья, яка має унікальні кліматичні характеристики. Ягоди саме з цього регіону мають найвищі показники як смакові, так і лікувально-профілактичні.

Ягід проводять безконтактно — струшуючи їх на попередньо натягнуті сітки. І все тому, що дотик до сирої (не сушеної) ягоди дає алергічну реакцію (насамтільки, біологічно активним є її сирий сік). У цей час група вчених з Австралії знайшла спосіб зберігати біологічно активний сік годжі, отриманий у сирому вигляді, шляхом віджимання особливим способом. Властивості соку в багато разів перевищують властивості настою або інших способів вживання, але, на жаль, поки зберігати його можна не більш ніж кілька годин.

Показання до застосування 

Хоча ягоди годжі тільки недавно сенсаційно з'явилися на ринках Європи та США, в Азії їхні споживчі та цілющі властивості знають уже понад дві тисячі років, а сама ягода відома людині вже понад 5000 років. Саме ягодам годжі, серед багатьох регулярних харчових продуктів, приписують характерне «подовження» життя людей, які живуть у Гімалаях. Є свідчення про такого жита Лі Кін Єне, який прожив 252 роки з 1678 до 1930 року. Упродовж усього свого життя він регулярно вживав у їжу ягоди годжі.

Особливістю цих, на перший погляд, не докучливих ягід є унікальний набір природних компонентів, які роблять їх не тільки смачними, але й надзвичайно корисними, майже чудодійними:

· 21 мінерал (зокрема й дуже актуальний для жителів України залізо, цинк, йод).

· 18 амінокислот (що більше, ніж у матковому пилку бджіл)

· У 500 разів більше вітаміну С, ніж в апельсині

· В 15 разів більше заліза, ніж у шпинаті.

· Вітаміни — В1, В2, B6 і Е.

· Незамінні полісахариди — LBP-1, LBP-2, LBP-3, LBP-4, яких немає в жодному продукті живлення.

Східна медицина рекомендує годжі в разі анемії, болів у спині, проблем зі зором, цукрового діабету. А також як засіб загального зміцнення здоров'я під час вагітності, для поліпшення роботи спинного та головного мозку та ЦНС загалом, зміцнення сну як антистресовий засіб. Крім того, годжі часто використовують для омолодження всього організму, нормалізації ваги та апетиту, зниження цукру та холестерину в крові, стабілізації тиску, загального поліпшення роботи серця й мозку. Відомості про результативне використання ягід годжі на стільки великі, що можна говорити про їх застосування в лікуванні сотень захворювань від хвороби Аццгеймера до Австрії. Але найефективніші ягоди годжі виявилися в лікуванні захворювань мозку, крові та онкології.

Дослідження японських учених ще 2006 року підтвердили відновлювальну дію соку годжі на структуру ДНК. На їхню думку, ягоди годжі мають унікальні молекулярні зв'язки, які збільшують їх енергетику в кілька разів.

 

Людський організм, отримавши, за допомогою полісахаридів, первинну структурувальну інформацію, проводить балансування функціонування кожної окремої клітини, водночас мобілізується й калібрується робота всіх захисних функцій організму як єдиної системы.

Окрему увагу варто звернути на полісахариди. Ці складні вуглеводи, бувши нашим основним джерелом енергії, мають величезну антибіотичну, противірусну, протипухлинну, антидотну активність. Вони — один з основних джерел ліпопротеїдів і білкових комплексів крові. Саме завдяки їм можна говорити також про про профілактичну дію ягід годжі дуже багатьох захворювань шлунково-кишкового тракту, діабету, жовчокам'яної та сечокам'яної хвороби, апендициту, атеросклерозу, пухлинної патології, порушень обміну речовин, виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки та ін.

Полісахариди годжі здатні забезпечити енергією всі системи людського тіла, вони живлять шкіру, стимулюють регенерацію кісткового мозку, підтримують мікрофлору людини.

У терапії онко-захворювань ягоди годжі можуть використовуватися як допоміжний засіб лікувальної дії. У багатьох країнах, зокрема в Японії, Китаї, Швейцарії були проведені дослідження, які позитивно характеризують ефективність цих ягід у такому лікуванні, оскільки ці плоди містять порівняно високу кількість активної германії, відомого своїми властивостями. Крім того, ягоди годжі істотно посилюють вироблення в організмі гамма-інтерферону, здатного зупинити ріст ракової пухлини, вбивати ракові клітини та навіть стимулювати зворотні процеси, спрямовані на одужання організму. Отже, ягоди годжі, хоча й не замінюють лікарських засобів у важких випадках онко-захворювань, однозначно є гарною підмогою в лікуванні, і незамінні в ранній профілактиці таких захворювань.

Деякі джерела говорять також про антицелюлітні властивості цих ягід, а кілька відомих таблоїдів повідомляють про те, що 1 столова ложка цих ягід здатна забезпечити людину всіма необхідними вітамінами та захистити від раку!

Способи вживання 

Одним зі способів самостійного застосування ягід годжі є настоянка:

1 столову ложку плодів заварити в посуді або термосі, закрити та настоювати впродовж 30 хвилин. Отриманий настій приймати всередину по 1/2-1/3 склянки 2-3 рази на день. Після зціджування ягоди, що залишилися, також можна вживати в їжу.

Для профілактики гіпертонії в народній медицині КНР рекомендують додавати ягоди годжі в олонг (улун) у пропорції до 5% ягід. А в разі потреби нормалізації ваги — та ж пропорція, але вже з пуером.

Крім того, ягоди можна змішувати з кашами.

Протипоказань до вживання ягід майже немає, тільки висока температура й індивідуальна нестерпність.

Внимание! Для збереження ефективного активного впливу, в жодному разі не можна додавати сіль або цукор до продуктів із ягодами годжі!

 

Доставка Новою поштою всього 25,00 грн. за все замовлення і під час отримання Ви нічого не платите за доставку!

Приклад: 100 г. чаю + 250 г. кава + 1 кг. кава = доставка 25,00 грн.

 

Про нас

ТМ "Османтус" — одна з відомих українських торгових марок високоякісного чаю. Створена 2004 року, сьогодні вона стала втіленням продукції найвищої якості на українському ринку вагового чаю.

 

 

Деякі інші наші лоти: PaneleAllegro.pl

 

 

 

 


Користувацькі характеристики
Станнове
Наявністьв наявності
  • Ціна: 62 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner