Кошик
562 відгуків
Працюємо без вихідних з відправкою в день замовлення до 15Набори чаю та кави
KAVA.NET.UA - подарункові набори чаю та кави, мідні турки, натуральна кава, елітний чай та аксесуари
+380 (50) 571-74-14

Ягоди годжі

Ягоди годжі: чудо з Гімалаїв

Походження і біологічні характеристики
Годжі – лат. lycium barbarum відомі також як wolfberry або fructus lycii – як рослина являють собою вічнозелений листяний чагарник, який росте до 3 метрів у висоту і зустрічається в субтропіках Китаю, Монголії, Гімалаях і Тибеті. Відомо безліч видів (близько 40) і підвидів цієї рослини.
Найкращі ягоди годжі вирощують у китайській автономії Ниньсья, яка володіє унікальними кліматичними характеристиками. Ягоди саме з цього регіону мають найвищі показники як смакові, так і лікувально-профілактичні.
Збір ягід проводять безконтактно – струшуючи їх на попередньо натягнуті сітки. І все тому, що дотик до сирої (не сушеної) ягоді дає алергічну реакцію (настільки, біологічно активним є її сирий сік). В даний час група вчених з Австралії знайшла спосіб зберігати біологічно активний сік годжі отриманий в сирому вигляді, шляхом віджиму особливим способом. Властивості соку у багато разів перевищують властивості настою або інших способів вживання, але, на жаль, поки що зберігати його можна не більше кількох годин.
Показання до застосування
Хотя ягоды годжи только недавно сенсационно появились на рынках Европы и США, в Азии их потребительские и целебные свойства знают уже более двух тысяч лет, а сама ягода известна человеку уже более 5000 лет. Именно ягодам годжи, в числе не многих регулярных продуктов питания, приписывают характерное «удлинение» жизни людей, которые живут в Гималаях. Есть свидетельства о таком жителе Ли Кин Ене, который прожил 252 года с 1678 до 1930 года. На протяжении всей своей жизни он регулярно употреблял в пищу ягоды годжи.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner