Кошик
564 відгуків
Працюємо без вихідних з відправкою в день замовлення до 15Набори чаю та кави
KAVA.NET.UA - подарункові набори чаю та кави, мідні турки, натуральна кава, елітний чай та аксесуари
+380 (50) 571-74-14

Зелений чай Зелений порох extra 200 г + 50 г у подарунок!

+ 50 грамм
  • В наявності

149 ₴

+380 (50) 571-74-14
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Зелений чай Зелений порох extra 200 г + 50 г у подарунок!
Зелений чай Зелений порох extra 200 г + 50 г у подарунок!
149 ₴
В наявності
+380 (50) 571-74-14
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

alt

Чай ТМ "Османтус"

Зелений чай Зелений порох extra 200 г + 50 г у подарунок!

Фасування чаю від імпортера тм "Османтус" – фольгований (або пропиленовый) пакет герметичній спайки!

Так само Ви можете купити Китайський зелений чай:

Зелений чай Зелений Равлик 200 г + 50 г у подарунок!

Зелений чай Зелений Високогірний 200 г + 50 г у подарунок!

Зелений чай Зелений порох extra 200 г + 50 г у подарунок!

Так само Ви можете купити Кенійський зелений чай:

Зелений чай Кенія Малаіка 200 г + 50 г у подарунок!

Класичний чай "Зелений порох Extra" з провінції Аньхой. Кожна чаинка згорнута в щільну зелену "жемчужинку". Містить велику кількість таніну і катехіну.

Один із способів заварювання зеленого класичного чаю:

Порція: Чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95 ° C. Особливі умови: можна заварювати 2-3 рази.

Зелений чай з Китаю. В даний час проводиться понад півтори тисячі сортів зеленого чаю. В загальних рисах – це слабо окислений (прийнято говорити – слабо ферментований, хоча це не зовсім вірно) продукт, практично завжди, терпкуватим смаком і приємним, маслянистим аромат чайного листа.

Зелений чай, при регулярному вживанні (3-4 чашки в день):

Підтримує необхідний рівень вітамінів, мікроелементів і амінокислот в організмі;

Постачає в організм такі рідкісні мінерали, як залізо, мідь, фтор, марганець, кальцій, цинк;

Запобігає підвищення рівня холестерину в крові;

Підвищує захисні функції організму;

Запобігає появі захворювань серця і коронарних артерій;

Уповільнює дегенеративні процеси в організмі.

У зеленого чаю конкурентів серед напоїв немає. Його щоденне споживання на планеті складає більше трьох мільйонів кілограм.

Левова частка виробництва чаю належить Китаю. До середини 19 століття ця країна була єдиним виробником чаю. Потім він з'явився в Індії, Японії та ін. Культура чайного виробництва Китаю має в своєму арсеналі сотні технологій виготовлення чаю, багато з яких ретельно зберігаються в секреті, і передаються серед майстрів чайної справи з покоління в покоління. За довгі роки копіткої праці селекціонерами Китаю було виведено понад 350 видів чайних кущів, а кількість сортів чаю, що випускаються в даний час, перевалило за 1000.

Якість вироблених у Китаї чаїв залежить від багатьох факторів: часу збору, особливостей клімату і властивостей ґрунту, від висоти розташування плантацій, мікроклімату окремих плантацій, сорти чайних кущів, технології обробки. Але об'єднує справжні китайські чаї одна риса – їх поживна і цілюща цінність.

------------------------

Класичний чай "Зелений порох Extra" з провінції Аньхой. Кожна чаїнка згорнута в щільну зелену "перлинку". Містить велику кількість таніну і катехіну.

Один із способів заварювання зеленого класичного чаю:

Порція: Чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини за температури 95 ° C. Особливі умови: можна заварювати 2-3 рази.

Зелений чай з Китаю. В даний час виготовляється понад півтори тисячі сортів зеленого чаю. У загальних рисах - це слабо окислення (прийнято говорити - слабо ферментований, хоча це не зовсім вірно) продукт, практично завжди, терпкуватим смаком і приємним, маслянистим аромат чайного листа.

Зелений чай, при регулярному вживанні (3-4 чашки в день):

Підтримує необхідний рівень вітамінів, мікроелементів і амінокислот в організмі;

Постачає в організм такі рідкісні мінерали, як залізо, мідь, фтор, марганець, кальцій, цинк;

Запобігає підвищенню рівня холестерину в крові;

Підвищує захисні функції організму;

Запобігає появі захворювань серця і коронарних артерій;

Уповільнює дегенеративні процеси в організмі.

У зеленого чаю конкурентів серед напоїв немає. Його щоденне споживання на планеті складає більше трьох мільйонів кілограм.

Левова частка виробництва чаю належить Китаю. До середини 19 століття ця країна була єдиним виробником чаю. Потім він з'єднання явився в Індії, Японії та ін. Культура чайного виробництва Китаю має в своєму арсеналі сотні технологій виготовлення чаю, багато з яких ретельно зберігаються в секреті, і передаються серед майстрів чайної справи з покоління в покоління. За довгі роки копіткої праці селекціонерами Китаю було виведено понад 350 видів об'єм керамічних кущів, а кількість сортів чаю, що випускаються в даний час, перевалило за 1000.

Якість вироблених у Китаї чаїв залежить від багатьох факторів: часу збору, особливостей клімату і властивостей грунту, від висоти розташування плантацій, мікроклімату окремих плантацій, сорти об'єм керамічних кущів, технології обробки. Альо об'єднання єднує справжні китайські чаї одна рису - їх поживна і цілюща цінність. чай.

Основні
Форма випускуРозсипний
Розмір чайного листаСередньолистовий
Вага250 г
Країна виробникКитай
ВиробникОсмантус
Тип чаюЗелений чай
Склад чаюМоночай
Користувальницькі характеристики
Наявністьв наявності
Станнове
УпаковкаПакет герметичній спайки
  • Ціна: 149 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner