Чорний чай Кенія Крупнолистовий 200 г + 50 г у подарунок!
- В наявності
125 ₴
Чай ТМ "Османтус"
Чорний чай Кенія Крупнолистовий 200 г + 50 г у подарунок!
Фасування чаю від імпортера тм "Османтус" – фольгований (або пропиленовый) пакет герметичній спайки!
Так само Ви можете купити Кенійський чай:
Чорний чай Кенія BOP среднилистовой 200 г + 50 г у подарунок!
Чорний чай Кенія Кангаита 200 г + 50 г у подарунок!
Чорний чай Кенія Крупнолистовий 200 г + 50 г у подарунок
Чорний кенійський чай високої якості з високим вмістом теїну (чайного кофеїну). Має легкий медовий аромат і солодкий присмак.
У Кенії склалися майже ідеальні умови для вирощування чаю, що дозволяє звичайному чайному рослині досягати розмірів дерева, листя якого наповнюються дивним соком. При заварюванні кенійського чаю, саме цей сік додає смаку терпкість, а настою - яскравий колір бурштину.
Поскольку все кенийские плантации расположены на высоте 1500-2700 м над уровнем моря, то эти чаи обладают не только тонким ароматом, свойственным высокогорным чаям, но и ценятся во всем мире как экологически чистые. Кенийский чай отличается нежным, тонким ароматом, удивительной насыщенностью и особой полнотой янтарного настоя, вкус которого невозможно забыть. Жители туманного Альбиона, знающие толк в чае, считают, что кенийский чай идеально подходит для утреннего чаепития и прекрасно сочетается с небольшим количеством сливок или молока.
Один из способов заваривания черного элитного чая
Порція: чайна ложка чаю на чашку 350 мл та ще одна додаткова – на чайник.
Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95 °C.
Особливі умови: заварювати один раз.
Чорний кенійський чай високої якості з високим вмістом теїну (чайного кофеїну). Має легкий медовий аромат і солодкий присмак.
У Кенії склалися майже ідеальні умови для вирощування чаю, що дозволяє звичайній чайній рослині досягати розмірів дерева, листя якого наповнюються дивним соком. При заварюванні кенійського чаю, саме цей сік надає смаку терпкість, а настою - яскравий колір бурштину.
Оскільки всі кенійські плантації розташовані на висоті 1500-2700 м над рівнем моря, то ці чаї володіють не тільки тонким ароматом, властивим високогірним чаїв, але і цінуються в усьому світі як екологічно чисті. Кенійський чай відрізняється ніжним, тонким ароматом, дивовижною насиченістю і особливою повнотою бурштинового настою, смак якого неможливо забути. Жителі туманного Альбіону, які знають сенс в чаї, считают, що кенійський чай ідеально підходить для ранкового чаювання і чудово поєднується з невеликою кількістю вершків або молока.
Один із способів заварювання чорного елітного чаю
Порція: чайна ложка чаю на чашку 350 мл та ще одна додаткова - на чайник.
Час заварювання: 2-3 хвилин при температурі 95 ° C.
Особливі умови: заварювати один раз.
Основні | |
---|---|
Виробник | Османтус |
Країна виробник | Кенія |
Тип чаю | Чорний чай |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Вага | 250 г |
Користувальницькі характеристики | |
Наявність | в наявності |
Стан | нове |
Упаковка | Пакет герметичній спайки |
- Ціна: 125 ₴