ПЕРЕДЗАМОВЛЕННЯ! Білий елітний чай Біле золото Лонг Ліф 200 г + 50 г
- Під замовлення
426 ₴
Чай ТМ "Османтус"
УВАГУ ПЕРЕДЗАМОВЛЕННЯ!
Чай ПІД ЗАМОВЛЕННЯ ЗА СУПЕР ЦІНОЮ!
Білий елітний чай Біле золото Лонг Ліф (long leaf) 200 г + 50 г у подарунок!
Фасування чаю від імпортера тм "Османтус" – фольгований (або пропиленовый) пакет герметичній спайки!
Так само Ви можете купити Китайський зелений чай:
Зелений чай Зелений Равлик 200 г + 50 г у подарунок!
Зелений чай Зелений Високогірний 200 г + 50 г у подарунок!
Зелений чай Зелений порох extra 200 г + 50 г у подарунок!
Так само Ви можете купити Кенійський зелений чай:
Зелений чай Кенія Малаіка 200 г + 50 г у подарунок!
Білий чай "Біле золото" з додаванням жасмину. Виробляється в обмеженій кількості в провінції Юнннань. Має сильний тонізуючий ефект.
Один із способів заварювання зеленого елітного чаю
Порція: чайна ложка чаю на чашку 350 мл та ще одна додаткова – на чайник.
Час заварювання: 3-5 хвилин при температурі 85 °C.
Особливі умови: можна заварювати 3-5 разів.
Белый чай — вид чая, подвергающийся слабой ферментации (окислению). Белый чай по классификации по степени ферментации стоит на втором месте после зелёного, примерно 5-7 % ферментации. Название «белый» получил по виду чайной почки, которая густо покрыта белым ворсом. Также по терминам пяти элементов в китайской медицине соответствует элементу «металл», который традиционно ассоциируется с белым цветом. Основная идея белого чая — сохранить чайный лист в том виде, в котором он растёт на кусте, сохранив максимум природного, естественного при минимальном человеческом воздействии.
Белый чай заваривали ещё при дворе китайских императоров. Императоры ценили такой чай за изысканность вкуса, утонченность аромата, за то, что он проясняет ум и опускает внутренний жар, который, по теории китайской медицины, является «причиной ста болезней». История прототипа этого вида чая насчитывает около 880 лет, история отдельных сортов, выведенных специально для изготовления белого чая, насчитывает 100—150 лет.
Білий чай "Біле золото" з додаванням жасміну. Виробляється в обмеженій кількості в провінції Юнннань. Має сильний тонізуючий ефект.
Один із способів заварювання зеленого елітного чаю
Порція: чайна ложка чаю на чашку 350 мл та ще одна додаткова - на чайник.
Час заварювання: 3-5 хвилин за температури 85 ° C.
Особливі умови: можна заварювати 3-5 разів.
Білий чай - вид чаю, що піддається слабкій ферментації (окисленню). Білий чай по класифікації за ступенем ферментації стоїть на другому місці після зеленого, приблизно 5-7% ферментації. Назва «білий» отримав по виду чайної бруньки, яка густо вкрита білим ворсом. Також по термінам п'яти елементів в китайській медицині відповідає елементу «метал», який традиційно асоціюється з білим кольором. Основна ідея білого чаю - зберегти чайний лист в тому вигляді, в якому він зростанні на кущі, зберігши максимум природного, при мінімальному людському втручані.
Білий чай заварювали ще при дворі китайських імператорів. Імператори цінували такий чай за вишуканість смаку, витонченість аромату, за те, що він прояснює розум і опускає внутрішній жар, який, по теорії китайської медицини, є «причиною ста хвороб». Історія прототипу цього виду чаю налічує близько 880 років, історія окремих сортів, виведених спеціально для виготовлення білого чаю, налічує 100-150 років
Основні | |
---|---|
Виробник | Османтус |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Білий чай |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Вага | 250 г |
Користувальницькі характеристики | |
Наявність | в наявності |
Стан | нове |
Упаковка | Пакет герметичній спайки |
- Ціна: 426 ₴