Кава Ефіопія Мока Ethiopia Mocca blend (Specialty coffee) 250 г
- Немає в наявності
188 ₴
Ethiopia Mocca blend (Specialty coffee) Ефіопія Моко
тм Artisan Coffee
Кава Ethiopia Mocca blend має яскравий смак, відтінок жасмину, винограду та цитруса.
Кавові характеристики:
Гіркуватість: 2 з 5
Кислуватість: 5 з 5
Насиченість: 5 з 5
Обсмажування: Середня
Про КОМПАНію
У кавовому виробництві компанії використовується виключно Speciality Coffee (Поспігалті кави). Це кава, яка складається тільки з добірних сортів зерен. Вони збираються з найкращих плантацій світу. До складу цього типу кави входить практично, тільки арабіка. Її вирощували в унікальних умовах на висоті понад 1000 метрів. Річ у тім, що на такій висоті дерево найбільше піддається впливу зовнішніх чинників, де воно постійно веде боротьбу за своє виживання.
Внаслідок цієї боротьби всі соки та зникають плодам дерева. Крім того, зерна проходять індивідуальний і особливий процес сортування. А також особливий метод обсмажування. На мішках, у яких постачає зерно кави Speciality Coffee, вказується країна, де воно вирощується, район, а також плантація.
Методологія викладена у формі спеціальної системи класифікації.
У цій таблиці представлений опис дефектів, які не допускаються в speciality coffee.
Приклади та їхній вплив на смакові якості:
- Black. Кавове зерно, яке має половину поверхні або більше чорного кольору. У результаті, кава матиме різкий і неприємний смак і запах. Це нерівномірно обсмажені зерна;
- Half Black. Кавове зерно, у якого половина або менше половини чорного кольору. Результати приготування кави будуть аналогічними, як і в попередньому пункті;
- Stinkers. Це кавові зерна зіпсовані та з неприємним запахом;
- Stones and Sticks. Це каміння, кокосова шкаралупа або палички. Це негативно позначиться не тільки на смаку, але й на кавовому обладнанні;
- Floaters. Це плоди не зовсім зрілі, тому мають брудно-зелений колір і зморщену поверхню. У результаті вийде несвятий аромат і смак кави; до зелені кави та її якості теж є низка вимог
- Broken. Це частина розбитого зерна, яке було пошкоджене під час перероблення. Це несуттєвий вплив на аромат або смак кави;
- Shells. Зерна кави має неправильної форми западини. Унаслідок обсмажування може розколотися й облякнутися;
- Insect Damage. Зерно, яке пошкоджене зовні або всередині комахами. Надасть невелику гіркоту напою.
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Мелений |
Вага | 250 г |
Ароматизатор | Ні |
Ступінь обсмаження | Середня |
Вид кави | Арабіка |
Ступінь помелу | Дрібний |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Artisan Coffee |
- Ціна: 188 ₴