Кошик
564 відгуків
Працюємо без вихідних з відправкою в день замовлення до 15Набори чаю та кави
KAVA.NET.UA - подарункові набори чаю та кави, мідні турки, натуральна кава, елітний чай та аксесуари
+380 (50) 571-74-14

Кава Ефіопія Мока Ethiopia Mocca blend (Specialty coffee) 250 г

  • Немає в наявності

188 ₴

+380 (50) 571-74-14
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Кава Ефіопія Мока Ethiopia Mocca blend (Specialty coffee) 250 г
Кава Ефіопія Мока Ethiopia Mocca blend (Specialty coffee) 250 г
188 ₴
Немає в наявності
+380 (50) 571-74-14
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ethiopia Mocca blend (Specialty coffee) Ефіопія Моко

тм Artisan Coffee

Fresco coffee

Кава Ethiopia Mocca blend має яскравий смак, відтінок жасмину, винограду та цитруса.

Кавові характеристики:

Гіркуватість: 2 з 5

Кислуватість: 5 з 5

Насиченість: 5 з 5

Обсмажування: Середня

 

Про КОМПАНію

У кавовому виробництві компанії використовується виключно Speciality Coffee (Поспігалті кави). Це кава, яка складається тільки з добірних сортів зерен. Вони збираються з найкращих плантацій світу. До складу цього типу кави входить практично, тільки арабіка. Її вирощували в унікальних умовах на висоті понад 1000 метрів. Річ у тім, що на такій висоті дерево найбільше піддається впливу зовнішніх чинників, де воно постійно веде боротьбу за своє виживання.

Внаслідок цієї боротьби всі соки та зникають плодам дерева. Крім того, зерна проходять індивідуальний і особливий процес сортування. А також особливий метод обсмажування. На мішках, у яких постачає зерно кави Speciality Coffee, вказується країна, де воно вирощується, район, а також плантація.

Методологія викладена у формі спеціальної системи класифікації.

У цій таблиці представлений опис дефектів, які не допускаються в speciality coffee.

 

Приклади та їхній вплив на смакові якості:

 

  • Black. Кавове зерно, яке має половину поверхні або більше чорного кольору. У результаті, кава матиме різкий і неприємний смак і запах. Це нерівномірно обсмажені зерна;
  • Half Black. Кавове зерно, у якого половина або менше половини чорного кольору. Результати приготування кави будуть аналогічними, як і в попередньому пункті;
  • Stinkers. Це кавові зерна зіпсовані та з неприємним запахом;
  • Stones and Sticks. Це каміння, кокосова шкаралупа або палички. Це негативно позначиться не тільки на смаку, але й на кавовому обладнанні;
  • Floaters. Це плоди не зовсім зрілі, тому мають брудно-зелений колір і зморщену поверхню. У результаті вийде несвятий аромат і смак кави; до зелені кави та її якості теж є низка вимог
  • Broken. Це частина розбитого зерна, яке було пошкоджене під час перероблення. Це несуттєвий вплив на аромат або смак кави;
  • Shells. Зерна кави має неправильної форми западини. Унаслідок обсмажування може розколотися й облякнутися;
  • Insect Damage. Зерно, яке пошкоджене зовні або всередині комахами. Надасть невелику гіркоту напою.

 

Основні
Форма випускуМелений
Вага250 г
АроматизаторНі
Ступінь обсмаженняСередня
Вид кавиАрабіка
Ступінь помелуДрібний
Тип упаковкиВакуумний пакет
Користувацькі характеристики
ВиробникArtisan Coffee
  • Ціна: 188 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner