Кава Колумбія Супремо 250 г Спешелті кава Specialty coffee
- Під замовлення
195 ₴
Колумбія Сюпремо / 100% Арабіка 250 г СПЕШЕЛТІ КОФЕ (Specialty coffee)
У виробництві Колумбійської кави використовується тільки мокрий спосіб оброблення. Найвідоміша кава з центральних Кордильєр це: (МАМ) Меделін, Армія й Манізалес (за іменами міст у цих галузях). Основна характеристика — багатий аромат, висока насиченість і збалансована кислотність. Фактично різниця між Supremo та Excelso — це тільки розмір зерна. Проте, Supremo загалом вирощується приватним сектором, який ретельно турбується про свій урожай, що відбивається на його якості.(P.Jobin) Колумбія виробляє 12% світового обсягу кави та займає 2 місця у світі після Бразилії. Більшість колумбійської кави високої якості, країна провела чудовий маркетинг свого продукту з використанням імені Хуана Вальдеса. Чебрець вирощують каву на великих висотах із застосуванням вологого методу оброблення.
Про КОМПАНію
У кавовому виробництві компанії використовується виключно Speciality Coffee (Поспігалті кави). Це кава, яка складається тільки з добірних сортів зерен. Вони збираються з найкращих плантацій світу. До складу цього типу кави входить практично, тільки арабіка. Її вирощували в унікальних умовах на висоті понад 1000 метрів. Річ у тім, що на такій висоті дерево найбільше піддається впливу зовнішніх чинників, де воно постійно веде боротьбу за своє виживання.
Унаслідок цієї боротьби всі соки та зникають плодам дерева. Крім того, зерна проходять індивідуальний і особливий процес сортування. А також особливий метод обсмажування. На мішках, у яких постачає зерно кави Speciality Coffee, вказується країна, де воно вирощується, район, а також плантація.
Методологія викладена у формі спеціальної системи класифікації.
У цій таблиці представлений опис дефектів, які не допускаються в speciality coffee.
Приклади та їхній вплив на смакові якості:
- Black. Кавове зерно, яке має половину поверхні або більше чорного кольору. У результаті, кава матиме різкий і неприємний смак і запах. Це нерівномірно обсмажені зерна;
- Half Black. Кавове зерно, у якого половина або менше половини чорного кольору. Результати приготування кави будуть аналогічними, як і в попередньому пункті;
- Stinkers. Це кавові зерна зіпсовані та з неприємним запахом;
- Stones and Sticks. Це каміння, кокосова шкаралупа або палички. Це негативно позначиться не тільки на смаку, але й на кавовому обладнанні;
- Floaters. Це плоди не зовсім зрілі, тому мають брудно-зеленуватий колір і зморщену поверхню. У результаті вийде несвятий аромат і смак кави; до зелені кави та її якості теж є низка вимог
- Broken. Це частина розбитого зерна, яке було пошкоджене під час перероблення. Це невеликий вплив на аромат або смак кави;
- Shells. Зерна кави має неправильної форми западини. Унаслідок обсмажування може розколотися й облякнутися;
- Insect Damage. Зерно, яке пошкоджене зовні або всередині комахами. Надасть невелику гіркоту напою.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Колумбія |
Вид кави | Арабіка |
Форма випуску | Зерновий |
Ступінь обсмаження | Середня |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Вага | 250 г |
Користувальницькі характеристики | |
Наявність | в наявності |
Стан | нове |
- Ціна: 195 ₴