Кошик
564 відгуків
Працюємо без вихідних з відправкою в день замовлення до 15Набори чаю та кави
KAVA.NET.UA - подарункові набори чаю та кави, мідні турки, натуральна кава, елітний чай та аксесуари
+380 (50) 571-74-14

Кава Колумбія Супремо 250 г Спешелті кава Specialty coffee

  • Під замовлення
clockВідправка з 04 червня 2024

195 ₴

+380 (50) 571-74-14
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Кава Колумбія Супремо 250 г Спешелті кава Specialty coffee
Кава Колумбія Супремо 250 г Спешелті кава Specialty coffee
195 ₴
Під замовлення
+380 (50) 571-74-14
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Колумбія Сюпремо / 100% Арабіка 250 г СПЕШЕЛТІ КОФЕ (Specialty coffee)

У виробництві Колумбійської кави використовується тільки мокрий спосіб оброблення. Найвідоміша кава з центральних Кордильєр це: (МАМ) Меделін, Армія й Манізалес (за іменами міст у цих галузях). Основна характеристика — багатий аромат, висока насиченість і збалансована кислотність. Фактично різниця між Supremo та Excelso — це тільки розмір зерна. Проте, Supremo загалом вирощується приватним сектором, який ретельно турбується про свій урожай, що відбивається на його якості.(P.Jobin) Колумбія виробляє 12% світового обсягу кави та займає 2 місця у світі після Бразилії. Більшість колумбійської кави високої якості, країна провела чудовий маркетинг свого продукту з використанням імені Хуана Вальдеса. Чебрець вирощують каву на великих висотах із застосуванням вологого методу оброблення.

Про КОМПАНію

У кавовому виробництві компанії використовується виключно Speciality Coffee (Поспігалті кави). Це кава, яка складається тільки з добірних сортів зерен. Вони збираються з найкращих плантацій світу. До складу цього типу кави входить практично, тільки арабіка. Її вирощували в унікальних умовах на висоті понад 1000 метрів. Річ у тім, що на такій висоті дерево найбільше піддається впливу зовнішніх чинників, де воно постійно веде боротьбу за своє виживання.

Унаслідок цієї боротьби всі соки та зникають плодам дерева. Крім того, зерна проходять індивідуальний і особливий процес сортування. А також особливий метод обсмажування. На мішках, у яких постачає зерно кави Speciality Coffee, вказується країна, де воно вирощується, район, а також плантація.

Методологія викладена у формі спеціальної системи класифікації.

У цій таблиці представлений опис дефектів, які не допускаються в speciality coffee.

Приклади та їхній вплив на смакові якості:

 

  • Black. Кавове зерно, яке має половину поверхні або більше чорного кольору. У результаті, кава матиме різкий і неприємний смак і запах. Це нерівномірно обсмажені зерна;
  • Half Black. Кавове зерно, у якого половина або менше половини чорного кольору. Результати приготування кави будуть аналогічними, як і в попередньому пункті;
  • Stinkers. Це кавові зерна зіпсовані та з неприємним запахом;
  • Stones and Sticks. Це каміння, кокосова шкаралупа або палички. Це негативно позначиться не тільки на смаку, але й на кавовому обладнанні;
  • Floaters. Це плоди не зовсім зрілі, тому мають брудно-зеленуватий колір і зморщену поверхню. У результаті вийде несвятий аромат і смак кави; до зелені кави та її якості теж є низка вимог
  • Broken. Це частина розбитого зерна, яке було пошкоджене під час перероблення. Це невеликий вплив на аромат або смак кави;
  • Shells. Зерна кави має неправильної форми западини. Унаслідок обсмажування може розколотися й облякнутися;
  • Insect Damage. Зерно, яке пошкоджене зовні або всередині комахами. Надасть невелику гіркоту напою.
Основні
Країна виробникКолумбія
Вид кавиАрабіка
Форма випускуЗерновий
Ступінь обсмаженняСередня
Тип упаковкиВакуумний пакет
Вага250 г
Користувальницькі характеристики
Наявністьв наявності
Станнове
  • Ціна: 195 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner