Кошик
564 відгуків
Працюємо без вихідних з відправкою в день замовлення до 15Набори чаю та кави
KAVA.NET.UA - подарункові набори чаю та кави, мідні турки, натуральна кава, елітний чай та аксесуари
+380 (50) 571-74-14

Кава Кенія АА 250 г Спешелті кава Specialty coffee

  • Немає в наявності

203 ₴

+380 (50) 571-74-14
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Кава Кенія АА 250 г Спешелті кава Specialty coffee
Кава Кенія АА 250 г Спешелті кава Specialty coffee
203 ₴
Немає в наявності
+380 (50) 571-74-14
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Кенія АА / 100% Арабіка 250 г СПЕШЕЛТІ КОФЕ (Specialty coffee)

Поліпшення якості зерен кави, що експортуються, — одна з завдань, що стоять перед Кенією. Вирощують каву на маленьких плантаціях, а виробників якісних зерен кави уряд нагороджує високими цінами на закуп. Основним регіоном виробництва кави в Кенії є регіон, розташований на південь від гори Кенія до столиці Лондона. Виробляють кенську каву переважно вологим способом оброблення. Продаж зерен здійснюється відповідно до розміру зерен. Найбільші зерна позначаються АА, потім йдуть зерна класу А і Б. Винна неперевершена кислотність, чудовий смак, тягучий аромат — все це робить цей сорт кави неперевершеним у світі.

Про КОМПАНію

У кавовому виробництві компанії використовується виключно Speciality Coffee (Поспігалті кави). Це кава, яка складається тільки з добірних сортів зерен. Вони збираються з найкращих плантацій світу. До складу цього типу кави входить практично, тільки арабіка. Її вирощували в унікальних умовах на висоті понад 1000 метрів. Річ у тім, що на такій висоті дерево найбільше піддається впливу зовнішніх чинників, де воно постійно веде боротьбу за своє виживання.

Унаслідок цієї боротьби всі соки та зникають плодам дерева. Крім того, зерна проходять індивідуальний і особливий процес сортування. А також особливий метод обсмажування. На мішках, у яких постачає зерно кави Speciality Coffee, вказується країна, де воно вирощується, район, а також плантація.

Методологія викладена у формі спеціальної системи класифікації.

У цій таблиці представлений опис дефектів, які не допускаються в speciality coffee.

Приклади та їхній вплив на смакові якості:

 

  • Black. Кавове зерно, яке має половину поверхні або більше чорного кольору. У результаті, кава матиме різкий і неприємний смак і запах. Це нерівномірно обсмажені зерна;
  • Half Black. Кавове зерно, у якого половина або менше половини чорного кольору. Результати приготування кави будуть аналогічними, як і в попередньому пункті;
  • Stinkers. Це кавові зерна зіпсовані та з неприємним запахом;
  • Stones and Sticks. Це каміння, кокосова шкаралупа або палички. Це негативно позначиться не тільки на смаку, але й на кавовому обладнанні;
  • Floaters. Це плоди не зовсім зрілі, тому мають брудно-зеленуватий колір і зморщену поверхню. У результаті вийде несвятий аромат і смак кави; до зелені кави та її якості теж є низка вимог
  • Broken. Це частина розбитого зерна, яке було пошкоджене під час перероблення. Це невеликий вплив на аромат або смак кави;
  • Shells. Зерна кави має неправильної форми западини. Унаслідок обсмажування може розколотися й облякнутися;
  • Insect Damage. Зерно, яке пошкоджене зовні або всередині комахами. Надасть невелику гіркоту напою.
Основні
Форма випускуЗерновий
Тип упаковкиВакуумний пакет
Вага250 г
Ступінь обсмаженняСередня
Країна виробникКенія
Вид кавиАрабіка
Користувацькі характеристики
Станнове
Наявністьв наявності
  • Ціна: 203 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner